![]() |
Bilişim Eğitim Merkezi Bilişim Eğitim Merkezi Bilişim Eğitim Merkezi, gelişen teknolojiye uyumlu eğitim standardının gereklerini yerine getirerek hizmet vermek amacıyla 1999 yılında faaliyete başlamıştır. Sadece bilişim eğitimleri veren Bilişim Eğitim Merkezi, alanında uzman, yenilikçi ve kaliteli eğitmen kadrosuyla, kişi ve kurumlara tüm bilgisayarlı eğitimlerin verildiği bir eğitim ve kariyer merkezidir. Sektörünün öncü ve yenilikçi kurumu olan Bilişim Eğitim Merkezi; Mühendis, mimar, tasarımcı, teknisyen ve teknikerlere yönelik Kariyer + (Plus) ve bilişim alanında kariyer yapmak isteyenler için geliştirilen CAP (Computer Academic Program) eğitimleri ile Türkiye’nin alanında uzmanlaşmış en önemli merkezidir. Standartlarını bilişim sektörüne ve gelişen teknolojiye uygun olarak belirleyen Bilişim Eğitim Merkezi, kursiyerlerine kişisel gelişim ile beraber iş ve kariyer imkânı sağlayacak ‘’kaliteli’̵ 7; ve “öğreten’’ eğitim modelini uygulamaktadır. Bilişim Eğitim Merkezi; Kadıköy, Bakırköy ve Beşiktaş şubelerinde konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet vermektedir. ... Adres: KARADUT SOKAK NO 18 ALTIYOL KADIKÖY İSTANBUL istanbul Firma Yetkilisi: ARKIN TOPATAN Telefon: 2163462606 Fax: 2163466088 cep: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 PM. |