Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   AROMİS KİMYA AROMA ESANS SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/276362-aromis-kimya-aroma-esans-sanve-tic-ltd-sti.html)

bluemoon24 07-04-2009 04:00 AM

AROMİS KİMYA AROMA ESANS SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ.
 
AROMİS KİMYA AROMA ESANS SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ.



2007 yılında kurulan firmamız Aroma ve Esans üretimi yapmaktadır.Dünya normlarında Avrupanın bir çok ülkesinden ithal ettiği hammaddelerle kendi ar-ge sinde geliştirmiş olduğu binlerce formül bulunmektadır.



AR-GE çalışmalrı ile müşterisinin isteği doğrultusunda da ürün yapmaktadır.Gıda,Deterjan,Kolonya ve Kozmetik Sektörüne hitab eden firmamız,bir yıllık bir çalışma sonunda sektörün aranan firmaları arasındaki yerini almıştır.





Genel Bilgiler





2007 tarihinde kurulan AROMİS KİMYA AROMA ESANS SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. KİMYA SANAYİ VE KİMYASAL MADDELER sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 2 Memur, 4 İşçi olmak üzere firmanın toplam 8 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.arcadiakimya.com

AROMİS - WEB SAYFAMIZA HOŞ GELDİNİZ..-

A R O M İ S Aromis Kimya COPYRIGHT (C) 2007, AROMIS-KIMYA ALL RIGHT RESERVED | | | | ...

- ANA SAYFA - HAKKIMIZDA - ÜRÜNLERİMİZ - NUMUNE TALEBİ - İLETİŞİM - ANA SAYFA - - HAKKIMIZDA - ÜRÜNLERİMİZ - İLETİŞİM - - YÖNETİCİ

28.02.2008

Etiketler: Deterjan , Esans Kolonya Esansı ,Kozmetik Esans Gıda Aroması, Gıda Boyaları Aroma,Şampuan Esansı Sıvı Sabun ve Oto kokuları esansı


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.