Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   Artemis Arıtım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/275802-artemis-aritim.html)

bluemoon24 07-04-2009 03:21 AM

Artemis Arıtım

Artemis Arıtım 1998 yılından günümüze çevre koruma konusunda faaliyet gösteren Artemis Arıtım uluslar arası bilgi ve tecrübeye sahip mühendisleri ve akademik danışmanlarıyla birçok başarılı projeye imza atmıştır. Artan nüfus ve gelişen teknolojiye bağlı olarak doğal kaynakların tüketilmesi ve kirlenmesindeki artış her geçen gün arıtma tesislerine olan ihtiyacı arttırmaktadır. Buna paralel olarak doğru arıtma teknolojilerinin seçimi ve doğru projelendirme arıtma verimi, yatırım ve işletme maliyeti bakımından önem kazanmaktadır. İşte bu noktada Artemis Arıtım problemlerinizin çözümünde size en uygun seçenekleri sunacaktır.

Genel Bilgiler

1998 tarihinde kurulan Artemis Arıtım ARITMA TESİSLERİ VE EKİPMANLARI sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 22 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:

Web Sayfası: www.artemisaritim.com

Artemis Arıtım, arıtma, arıtım,filtre, Su Arıtma, Su Arıtım, SU ARITIM, SU

ARITMA, Atıksu Arıtım Sistemleri

Site Haberleri Sıcak gelişmeler... Bizimle ilgili en yeni gelişmeleri anında sizlerle paylaşıyoruz. İnsan Kaynakları... Biz bir aileyiz. Aramıza katılarakimle beraber çalışmak ister misiniz. Arama [İsabet Sayacı] Artemis Arıtım Çevreyi Koruma Altına Aldık Giriş Çevresel sorunların hızla arttığı ve doğal kaynaklarımızın kirlenmek ve tükenmek tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı günümüzde doğal kaynaklarımızı çok iyi korumak ve dikkatli tüketmek bütün insanlığın ortak meselesi ve görevidir. Bu görevin bilincinde olarakler başta atıksu arıtımı olmak üzere bütün çevre koruma alanlarında faal olarak görev yapmaktayız. Çevreyi koruma altına almak başlıca ilkemizdir. Atıksu arıtımı , baca gazı arıtımı , katı atıkların uygun şekilde bertaraf edilmesi ve tüm çevre koruma çalışmaları faaliyetlerimiz arasındadır. Bunun yanı sıra su arıtma , içme suyu arıtımı , kullanma suyu arıtımı ve proses suyu hazırlama da çalışma alanlarımızın içinde yer almaktadır. Doğal kaynaklarımızı k...

- Devamı... - Devamı... - Ana sayfa - Hakkımızda - Faaliyetler - İmalatlar - Foto Galeri - Referanslar - İletişim - Çevre Koruma nedir? - Atıksular nasıl arıtılıyor? - Proses suyu hazırlama. - Baca gazı arıtımı - Paket arıtma tesisleri - Sık sorulan sorular - Çevre Bakanlığı - İSKİ - ASKİ - BUSKİ - Çevre Örgütleri - ÇMO - Tüm Gazeteler - TIKLAYINIZ. - ana sayfa - hakkımızda - faaliyetler - imalatlarımız - referanslarımız - iletişim - Paket arıtmalar - endüstriyel arıtmalar - evsel arıtmalar - etkinlikler - güncel

26.11.2008

Etiketler: arıtma sistemleri arıtım tesisleri Arıtma ARITMA aritma

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM.