![]() |
ARTIBEYAZ TANITIM ARTIBEYAZ TANITIM •GRAFİK TASARIM Logo type Kurumsal kimlik Flyer,broşür,katalog,bilboard Kutu,ambalaj,etiket vb. •REKLAM HİZMETLERİ Beyaz, müşterilerinin kurumsal kimliğine ve önceden belirlenen kampanya hedeflerine uygun konsept yaratır ve hedef kitleye uygun tanıtım çalışmaları hazırlar Gazete - TV -Radyo reklamları Jingle Kampanya hazırlama •YAYINCILIK •BASKI HİZMETLERİ Ofset baskı Dijital baskı •OUTDOOR Bilboard CLP raket Megaliğt •MEDYA PLANLAMA Beyaz, reklam ve tanıtım kampanyalarının en iyi sonucu verebilmesi için gazete, dergi, TV, radyo ve açıkhava dahil her tür iletişim ortamını ve mecrasını kullanarak en etkili medya planını hazırlar ve gerekli satın alma işlemlerini en uygun koşullarla gerçekleştirir. •PROMOSYON Baskılı- baskısız özel promosyon malzemeleri •ORGANİZASYON Beyaz, müşterilerinin seminer, roadshow, piknik, kokteyl ya da yemekli toplantı gibi eğitim, iş ve eğlence amaçlı etkinlikleri için konsept geliştirir; bütçe ve hareket planları hazırlar; onaylanan planların en verimli şekilde yaşama geçirilmesini sağlar; gerekli takip ve raporlama işlemlerini yapar. Açılış Organizasyonları Defile Organizasyonu Host-Hostes Manken Kongre - Seminer bayi toplantısı organizasyonları ve destek hizmetleri Festival Organizasyonları Fuar organizasyonu ve destek hizmetleri Casting •WEB HİZMETLERİ Beyaz, müşterilerinin İnternet dünyasındaki ayrıcalıklı konumunu belirleyecek profesyonel Web hizmetleri sunar. Bu kapsamda uzman kadrosu ve güvenilir kaynakları ile, her türlü kurumsal ihtiyacı eksiksiz karşılar. Hosting Web design İnteraktif CD Genel Bilgiler 2000 tarihinde kurulan ARTIBEYAZ TANITIM REKLAMCILIK VE TANITIM HIZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 8 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.artibeyaz.com.tr ... 13.09.2007 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM. |