![]() |
ATAŞEHİR PETEK ÖĞRENCİ ETÜT MERKEZİ ATAŞEHİR PETEK ÖĞRENCİ ETÜT MERKEZİ ÖZEL ATAŞEHİR PETEK ÖĞRENCİ EĞİTİM ETÜT MERKEZİ ATAŞEHİR VE ÇEKMEKÖY DE BULUNAN MERKEZLERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR. İLKÖĞRETİM ETÜT BİRE BİR ÖZEL DERS SBS VE ÖSS YE HAZIRLIKTA 4 VE 8 KİŞİLİK ÖZEL DERS GRUPLARI OKUL DERSLERİNE TAKVİYE PERFORMANS ÖDEVLERİNE YARDIM İLKÖĞRETİME DESTEK SOSYAL AKTİVİTELER DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER İLE ÇALIŞILMAKTADIR. Genel Bilgiler 2005 tarihinde kurulan ATAŞEHİR PETEK ÖĞRENCİ ETÜT MERKEZİ DERSANE VE KURSLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 4 Yönetici, 9 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 10 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.petekozel.com :: PETEK ÖZEL :: 2008 Hakkımızda Kadromuz Rehberlik Puan Hesaplama Giriş Çekmeköy şubemiz açılmıştır! Yeni vizyon ve idari kadro Modern donanımlı sınıflar Branşında uzman eğitimciler Aktif rehberlik ve öğrenci koçluğu Nitelikli dökümanları Birbirinden faydalı yaz aktiviteleri Merkez : Ataşehir - 455 34 43 / Şube : Çekmeköy - 641 72 51 Tüm hakları saklıdır. © 2008 - PETEK ÖZEL ... - Anasayfa - Atatürk Köşesi - Başarılarımız - Öğretim Takvimi - Yaz Okulu - Etkinlikler - Üniversite Giriş Sistemi - Liselere Giriş Sistemi - Bu yaz eğitim şenliği var! 30.07.2008 Etiketler: Ataşehir etüt Çekmeköy etüt SBS ÖSS Özel ders İLKÖĞRETİM ETÜT |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM. |