![]() |
AY TRANS YURTİÇİ NAK.LTD.ŞTİ. AY TRANS YURTİÇİ NAK.LTD.ŞTİ. AY TRANS 2007 YILINDA FUAT CANSEV VE SUAT GÖKTAŞ TARAFINDAN KURULMUŞTUR.2 ADET BUYUK ARAC 2 ADET ŞEHİR İÇİ KAMYONET MODELLERİMİZ MEVCUTTUR. Genel Bilgiler 2007 tarihinde kurulan AY TRANS YURTİÇİ NAK.LTD.ŞTİ. GÜMRÜK İŞLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 1 Memur, 3 İşçi olmak üzere firmanın toplam 3 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.aytrans.azbuz.com www.aytrans@com.tr www.aytrans@com.tr/ www.aytrans@com.tr/ Buradasınız: Azbuz -- aytrans.tr 22 Kasım 2008, Cumartesi SİTE SAHİBİ 29 Seçiniz Busitede TümAzbuz`da SİTE ETİKETLERİ SİTE KATEGORİSİ GİRİŞ: E-posta: Şifre: Beni Hatırla - - - - ONLINE ÜYELER -- İSTATİSTİKLER Yazı sayısı: 1 Fotoğraf sayısı: 6 Sayfa gösterimi Geçen Hafta: 1 Bu Hafta: 3 AY TRANS YURTİÇİ NAK.LTD.ŞTİ. AY TRANS YURTİÇİ NAKLİYE LTD.ŞTİ. Bu yazı 21/02/2008 tarihinde yayınlandı. tarafından 29/02/2008 tarihinde güncellendi. 15 defa görüntülendi. Yazının puanı: 5.0 (1 kişi) Yazıya puan verin5 4 3 2 1 0 ETİKETLER Son eklenen 4 foto ARACLARIMIZARACLARIMIZARACLARIMIZARACLARIMIZ | | | © 2006 Azbuz. Her hakkı saklıdır. Blog tutmak ve site yapmak için Türkiye`de bir numara. | | | | | | | ... - Kapat - ANA SAYFA - Günlük - AY TRANS - Şikayet Et - Ekonomi, İş Dünyası ve Çalışma Hayatı - Şirketler - unuttum - Profil Sayfanız - Bu siteye üye ol - Yorumlarınız - Açılış sayfam yap - Tüm Üyeler - A Reklamları - [Günlük] - AY TRANS - İnte - İnte E-Ticaret - AY TRANS - YORUM BIRAKIN - [FOTOĞRAF] - Yorum Ekle - Yorum Ekle - Yorum Ekle - Yorum Ekle - Günlük - aytrans.tr Ana Sayfa - Forumlar - RSS - Yardım - Ne Nedir? - Nasıl Yapılır? - Gizlilik - Üyelik Sözleşmesi - İletişim - Reklam - blog 21.02.2008 Etiketler: AYTRANS YURTİÇİ NAK. AYTRANS |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM. |