![]() |
AYAYIŞIĞI LAB.SİS.EĞİTİM ARAÇLARI VE OFİS MOB. ÜRETİM PAZARLAMA AYAYIŞIĞI LAB.SİS.EĞİTİM ARAÇLARI VE OFİS MOB. ÜRETİM PAZARLAMA Profesyonel kadrosu ve tecrubesiyle dünyadaki üst düzey teknolojik eğitim araçlarının okullarımızdaki eğitimin kaliteli bir seviyede ilerlemesi için sizlerin hizmetine sunmaktır. Genel Bilgiler 15,04,2007 tarihinde kurulan AYAYIŞIĞI LAB.SİS.EĞİTİM ARAÇLARI VE OFİS MOB. ÜRETİM PAZARLAMA OKULLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 51 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.ayisigilab.com AYIŞIĞI Laboratuvar Sistemleri Eğitim Araçları ve Ofisi Mobilyaları Üretim Pazarlama AYIŞIĞI Laboratuvar Sistemleri Eğitim Araçları ve Ofisi Mobilyaları Üretim Pazarlama,okul,arac,gerecleri,egitim,ofis,mobilya, üretim,laboratuvar,sistemleri,laboratuvar,araçları ,eğitim,donanımları / ayisigi,okul,arac,gerecleri,egitim,ofis,mobilya,ur etim,eğitim donanımları,laboratuvar sistemleri / Sitemize Hoşgeldiniz İnte ortamında şirketimizi taşıdık.Binlerce ürün yakından inceleyebilir. Gelişmelere en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.Şimdi ürünlerimize bakmak için tıklayın!... Uygulama Projeleri Her geçen gün ürünlerimiz yenileniyor. Bizden Haberler Anketimize Katılın Okullarınızda eğitim araçları var mı? Yeterli düzeyde var. Yeterli değil . Yok. Laboratuar Sistemleri Sınıf Donanımları Ana Okul Donanımları Sunum Gereçleri ve Tahtalar Büro Mobilyaları Kafeterya ve Yemekhane Sistemleri AYIŞIĞI Laboratuvar Sistemleri Eğitim Araçları ve Ofisi Mobilyaları Üretim Pazarlama Adres: Sular idaresi Hamidiye Mah. Girne Cad. Hilal Sok. No:16/A Kağıthane/İST. Telefon: 0212 29549 73 Faks: 0212 295 87 09 E-posta:@ayisigilab Copyright © 2008. Tüm Hakları Saklıdır. ... 25.05.2008 Etiketler: EĞİTİM ARAÇLARI EĞİTİM GEREÇLERİ OFİS MOBİLYALARI OKUL ÖNCESİ SIRA |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 PM. |