![]() |
AYDINLIK GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE ÇOCUK KULÜBÜ AYDINLIK GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE ÇOCUK KULÜBÜ AMACIMIZ ; Toplumsal kurallara uyabilme,duygusal yönden rahatlama, sağlıklı özgüven oluşturma, öz-bakım becerilerini kazanabilmeleri gibi temel alışkanlıklar edinebilmelerini sağlamaktır. Sorunsuz bir kişilik ve sağlıklı bir bedenin geliştirilmesi için bazı bilgiler, beceri, tutum ve alışkanlıklar eğitim programları ile verilmeye çalışılmaktadır. Genel Bilgiler 1999 tarihinde kurulan AYDINLIK GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE ÇOCUK KULÜBÜ Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 8 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.aydinlikkresetud.com AYDINLIK GÜNDÜZ BAKIMEVİ ve ÇOCUK KULÜBÜ Site açıklaması Anahtar kelimeler Üye Girişi Site İçi Arama Duyurular Yeni Web Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır.(2008-08-17) Anket Web Sitemizi Beğendinizmi? Evet Çok İyi Beğendim İdare Eder Kötü Olmuş HAKKIMIZDA Yarım ve tam gün eğitim Okul öğrencileri için etüt çalışmaları Sınıflarımızda kamera sistemi Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı İngilizce, müzik, drama, el faaliyetleri dersleri Tiyatro gösterileri Aylık geziler AMACIMIZ 7-12 yaş arasındaki öğrencilerimizin okula gitmeden önce ve okuldan geldikten sonra zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmek, Atatürkçü ve çağdaş çocuklar yetiştirmek, ev ödevlerini deneyimli, tecrübeli öğretmenimiz eşliğinde yaptırmaktır. Sağlıklı beslenmelerini sağlamak, sosyal faaliyetlerle ( İngilizce, yaratıcı drama, satranç, folklor v.b. gibi) sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Çocukların bilgi ve becerilerini yaşayarak sağlama, çocuklarda yardımlaşma, paylaşma, dayanışma, sorumluluk alma, kendine güven duyma, doğayı sevme, insanları seven bireyler olarak yet... - ANA SAYFA - HAKKIMIZDA - ÜYE OL - İLETİŞİM - TARİHÇEMİZ - KURUMSAL - AMACIMIZ - MİSYONUMUZ - EĞİTİM İLKELERİMİZ - YÖNETİM - YEMEK LİSTEMİZ - EYLÜL - FAYDALI LİNKLER - ETKİNLİKLER - KERMES - TİYATRO - SİNEMA - AİLE EĞİTİMİ - ÖĞRETMENLER GÜNÜ - DRAMA - HİZMETLERİMİZ - KADROLARIMIZ - ÇOCUK HAKLARI - BİLGİ BANKASI - SERVİS ULAŞIM - FOTOĞRAFLARIMIZ - İNSAN KAYNAKLARI - Devamı - Devamı - Devamı - Yeniyüzyıl Dergisi - Sistem 7 27.12.2008 Etiketler: aydınlık kreş aydınlıkevler kreş turk-iş kreş altındağ kreş ankara kreş |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 AM. |