![]() |
AYTAÇ EMLAK * AYTAÇ EMLAKCihangir C. N:54 Cihangir Otoparkı Karşısı Cihangir M. , Beyoğlu - İstanbul : (0212) 2452170 : (0532) 7783880 wwwaytacemlak@hotmail.com Sektör:EmlakçılarMisyonumuz çevreye saygılı, sağlık ve emniyeti hep ön planda tutan, kalite ve sağlamlığı temin eden ve müşteri memnuniyetini arttırarak mükemmelliği yakalamayı amaçlayan Aytaç Emlak olarak, güvenirliğini koruyarak dinamik ve hızlı çalışma performansını azimle sürdüren yeniliklere açık ve sürekli gelişme içinde olan bir kuruluş olmaktır.Ürün KategorileriEmlakçılarAktiviteapartman alım-satım işleribina kiralamaçok sahipli gayrımenkulleremlak ilanlarıemlak işlemlerigayrımenkul alımı ve satımıgayrimenkul aracılık işlemlerigayrimenkul hizmetlerigayrimenkul kiralamagayrımenkul uzmanlığı ve değer biçmekira sözleşmelerinin hazırlanmasımağaza alım -satım işlerimobilyalı konut kiralamaticari alım -satım işleriyeni inşaat alım -satımıÜrünlertarihi binalarServislerekspertizgayrimenkul fiyat değerlendirmesiFaaliyet Zamanıbütün sene açık Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 AM. |