![]() |
BABEL TERCÜME YURTDIŞI EĞİTİM YABANCILAR DANIŞMANLIĞI BABEL TERCÜME YURTDIŞI EĞİTİM YABANCILAR DANIŞMANLIĞI -Her dilde yeminli tercüme hizmetleri -Yurtdışı eğitim danışmanlığı (Amerika, İngiltere, Malta, Rusya, Ukrayna, Belarus, Almanya, Fransa, İspanya, Güney Afrika …) Dil okulu, üniversite, staş&çalışma programı, sertifika programı, yabancı dil öğretmenlerine yönelik programlar..vs. -Yabancılar danışmanlığı -ABD Green Card (yeşil kart) başvuru Genel Bilgiler 2008 tarihinde kurulan BABEL TERCÜME YURTDIŞI EĞİTİM YABANCILAR DANIŞMANLIĞI ÇEVİRİ HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 0 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.babelgrup.com BABEL - Home Babel Antalya-Turkey: yeminli tercüme, dil eĞitimi, yabancılar danıŞmanlıĞı, yurtdıŞı eĞitim danıŞmanlıĞı, vize danıŞmanlıĞı, Amerika green kart...Translation, Language Centre, Consultancy for Expats, Student Agency... translation, tercüme, çeviri,yazılı, sözlü, vekaletname, muvafakatname, evlenme, boŞanma, öĞrenci danıŞmanlıĞı, yurtdıŞı eĞitim, Türkiye, Amerika, vize, ABD Vize, Turkey, Antalya, US Visa, Green Card, Green Kart, YeŞil Kart, Kart baŞv Â*Â*Â*Â* BABELBalbey Mah. Ismet Pasa Caddesi no: 1 Bakirci Hafiz Is Merkezi K: 3 D: 20 Antalya 07050 Turkeyph: (+90 242) 243-2357fax: (+90 242) 243-0766 HomeBabel Türkiye nin en gözde turizm Şehirlerinden biri olan Antalya da kurulmuŞtur. Profesyonel kadrosu ve mükemmelliyetçilik felsefesi ile hizmetler sunmaktayız. Â*Hizmetlerimiz*Tercüme-Çeviri*Yabancılar DanıŞmanlıĞı*YurtdıŞı EĞitim DanıŞmanlıĞı* Vize DanıŞmanlıĞı*ABD Green Kart BaŞvuru-DanıŞmanlıkÂ*HakkımızdaBabelgenç, dinamik, pozitif düŞünen ve profesyonel eĞitim ile bütünleŞmiŞ bir çekirdek kadrodan oluŞturulmuŞtur.Â*Babelgrup Türkiye Çevirmenler DerneĞi (TÜÇED), Translators Cafe, Proz üyesidir. Pieter Brueghel'in Babil Kulesi tablosuBabil Kulesi Tevrat'ta, Kuran'da ve dünyanın birçok bölgesinde yerel efsanelerde bahsi geçen, tanrıya ulaŞmak için inŞa edilen kule.Efsaneye göre tanrı kendisine ulaŞmaya çalıŞan insanların kendini beĞenmiŞliĞine kızar ve o zamana kadar aynı dili konuŞmakta olan insanların d... -@babelgrup - Ana Sayfa - Hizmetlerimiz - İletiŞim - Green Kart BaŞvuru ve Sonrası - Yurtdisi Egitim - Belarus`ta dil kursu - Work and Travel - Au-pair - Home Page - Services - Contact Us - Turkish Lesson/Türkçe - Turkey Antalya Trip - http://wikipedia -@babelgrup - Hosted by Yahoo! -@babelgrup 25.07.2008 Etiketler: tercüme çeviri green kart yeşil kart yurtdışı eğitim amerika yabancılar danışmanlığı yeminli tercüman |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 PM. |