![]() |
Akuğur tekstil;straygran iplik üretim sanayi Konya Akuğur tekstil;straygran iplik üretim sanayi Konya Akuğur tekstil Konyada iplik tesislerinde,straygran iplik,straygran halı ipliği,straygran kumaş ipliği,polyester karışımlı ip ile naylon karışımlı ipleri harman boyalı olarak üretmektedir. Ürünlerimizde Orjinal yün ve polyester kullanılmaktadır. Genel Bilgiler 1990 tarihinde kurulan Akuğur tekstil;straygran iplik üretim sanayi Konya Tekstil ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 8 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.akugurtekstil.net Akuğur tekstil;straygran iplik üretimi,toptan straygran iplik,polyester karışımlı ip Konya Akuğur tekstil Konyada iplik tesislerinde,straygran iplik,straygran halı ipliği,straygran kumaş ipliği,polyester karışımlı ip ile naylon karışımlı ipleri harman boyalı olarak üretmektedir. Ürünlerimizde Orjinal yün ve polyester kullanılmaktadır. Akuğur tekstil;toptan straygran ipliği,straygran iplik üretimi,straygran iplik tesisi, straygran iplik satan,yarn,melange,ring,muline,jaspe, cotton,pamuk,yarn,melange,ring,straygran iplik üreten,toptan polyester karışımlı ip ile naylon karışıml ... - Firmalar Rehberi - Firmalar - Ücretsiz Online Ziyaretçi Sayacı - güzelsiteler - Site Defteri - sektorburada - Kurumsalweb 04.12.2008 Etiketler: straygran kumaş ipliği straygran iplik |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |