![]() |
ALTUNİZADE TURYAP * ALTUNİZADE TURYAPNuhkuyusu C. N:239 İstanbul Seyahat Yazıhanesinin Yanı Sayan Apt. K:3, D:10 Altunizade M. , Altunizade , Üsküdar - İstanbul : (0216) 4959555, (0532) 3248810 : (0216) 4959557 wwwaltunizade@turyap.com.tr Sektör:Emlakçılar1985'ten günümüze 300'ü aşkın şubesiyle Türkiye'nin en büyük ve lider emlak şirketi "Türyap"ın Altunizade temsilciliği olarak tüm gayrimenkul satış, kiralama, expertiz işlerinizde yerli, yabancı ve kurumsal müşterilerimiz ile hizmetinizdeyiz.Ürün KategorileriEmlakçılarAktivitealış satış işlemleribina kiralamabüro kiralanmasıemlak ilanlarıemlak işlemlerigayrimenkul alımıgayrımenkul alımı ve satımıgayrimenkul hizmetlerigayrimenkul kiralamamağaza alım -satım işlerimağaza kiralamamobilyalı büro kiralanmasımobilyalı konut kiralamaticari alım -satım işleriticari bina kiralamaticari gayrimenkul satışlarıvilla alım -satım işlerivilla kiralanmasıÜrünlerendüstriyel binalarFaaliyet Zamanıbütün sene açık Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |