![]() |
ANKARA SANAT EĞİTİM MERKEZİ ANKARA SANAT EĞİTİM MERKEZİ * Animasyon ve Tiyatro Oyunlarında Görev Almak İsteyen Genç Ekip Arkadaşları Aranıyor... * ÜCRETSİZ PALYAÇO, NOEL BABA, ANİMATÖR ve TİYATRO KURSLARIMIZ SANAT MERKEZİMİZDE BAŞLAMIŞTIR... * 2007-2008 EĞİTİM DÖNEMİ KURSLARI BAŞLAMIŞTIR... * ÇOCUK OYUNUMUZ ÇOK YAKINDA SEYİRCİLERİYLE BULUŞUYOR... * 7/24 ACİL PALYAÇO HATTI! 0541 725 92 26, Yaratıcı Drama,Okuma Bayramları Festival Halk Dansları Halk Oyunları Mezuniyet Geceleri Kermes, Sergi Modern Dans / Ront Yıl Sonu ve Özel Günler Konser Bale 23 Nisan Seminer Panel Müzik / Koro 19 Mayıs Palyaço ve Noel Baba Seramik Okul Tiyatrosu Yaş Günü Jimnastik Çocuk Tiyatrosu Açılışlar İngilizce (okul öncesi) Anma Günleri Kostüm, Aksesuar Temini ve Kiralama, Resim , Müzisyen Temini , Bayanlara Özel Oryantal, Tiyatro ve Animatör Kursları Genel Bilgiler 2002 tarihinde kurulan ANKARA SANAT EĞİTİM MERKEZİ SANAT VE GÖSTERİ MERKEZLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 1 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 14 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.bbdsanat.org BBD ORGANİZASYON ... - "); } else { document.write(""); } } } function snowIE_NS6() { // IE and NS6 main animation function doc_width = ns6up?window.innerWidth-10 : ipattest().clientWidth-10; doc_height=(window.innerHeight |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 PM. |