![]() |
ARDIL MAKİNA ARDIL MAKİNA 1998 den 2002 yılına kadar boyama sistemleri ve boyama kabinleri konusunda değişik firmalarda ve değişik pozisyonlarda çalıştım. 2002 yılında kendi işyerimi açarak oto boyama fırınlarının imalatına başladım. 2005 yılında da şahıs olarak açmış olduğum işyerini LTD.ŞTİ.`ne dönüştürdüm. 2007 yılında da bugünkü şartlarda güçlü kadrosu ve hizmet anlayışı ile ARDIL MAKİNA SAN VE TİC.LTD.ŞTİ olarak piyasadaki yerimizi aldık. Genel Bilgiler 2007 tarihinde kurulan ARDIL MAKİNA Otomotiv ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. 5 Yönetici, 2 Memur, 18 İşçi olmak üzere firmanın toplam 25 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.ardilmakina.com ardil makina ... - BAYİİ LİSTESİ - REFERANSLARIMIZ - Ardil 7000 - astar - endüstiriyel boyama tesisleri - TEK FANLI ASTAR KABİNLERİ001 - KONVİYORLÜ BOYAMA VE KURUTMA TESİSİ - MAX TİPİ 001 - TEK FANLI ASTAR KABİNLERİ002 21.05.2008 Etiketler: OTOBOYA FIRINLARI BOYAMA TESİSLERİ FİLİTRE SATIŞI ISITMA SİTEMLERİ HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM. |