![]() |
Argedan Bilişim Hizmetleri Argedan Bilişim Hizmetleri Spor merkezleri için yapılan ve en kapsamlı yazılım olan gympro sürekli kendini yeniliyor ve en fazla kullanılan spor ve fitness programı olma özelliğini katlayarak artırıyor. Bir çok ilke imza atan fitness salonu çözümü olan gympro refaransları her gün artarak devam etmektedir. Genel Bilgiler 1998 tarihinde kurulan Argedan Bilişim Hizmetleri BİLGİSAYAR YAZILIM HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 11 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.gymprosoftware.com GymPro Spor merkezi yönetim sistemi Spor merkezleri için yapılan ve en kapsamlı yazılım olan gympro sürekli kendini yeniliyor ve en fazla kullanılan spor ve fitness programı olma özelliğini katlayarak artırıyor. Bir çok ilke imza atan fitness salonu çözümü olan gympro refaransları her gün artarak devam etmektedir. spor yazılımı, spor, fitness, gym, spor merkezi, spor tesisi, spor salonu, spor kompleksi, spor kulübü, spor klubü, spor, turizm, eğitim, gympro, spor programı, fitness yazılımı, club manangement software, spor merkezi yönetim sistemi, fitnes GymPro nedir? Çok kapsamlı üyelik tabanlı spor merkezi yim programıdır, satış noktaları üye yimi, misafir ilişkileri, Mali işler, Genel yim... devamı için tıklayın. Kimler GymPro Kullanır? Spor salonları, Fitness merkezleri, Yüzme kulüpleri, Tenis kulüpleri, Yoga, Pilates ve Kinesis stüdyoları... devamı için tıklayın. Neler Yapabilirsiniz? Üye takip ve yimi, CRM, rezervasyon sistemi, her türlü geçiş sistemi, personel kontrol, ön ödemeli kredilendirme sistemi, kişiye özel antreman programı... devamı için tıklayın. Neden GymPro tercih ediliyor? Zaman ve verimliliği artırdığı için, kullanımı kolay profesyonel bir program olduğu ve karlılığınızı artırıp işletmenize değer kattığı için...devamı için tıklayın. En fazla kullanıcıya sahip yazılım. Spor sektöründeki ilk ve tek CRM yazılımı. Personal Training yapısına uygun ilk yazılım. Muhasebe entegrasyonu yapan ilk yazılım. Aynı anda Kart, el izi, parmak izi ve retina okuma gibi geçiş sistemini bünyesinde barındıran ilk ve tek program. Çok ka... 02.08.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM. |