Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   Abraksis Bilişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/255756-abraksis-bilisim.html)

bluemoon24 05-04-2009 09:05 PM

Abraksis Bilişim
 
Abraksis Bilişim





Her sektöre çözüm üretmeyi hedefleyen Abraksis Bilişim, bireysel kullanıcılar için ve firmalar için her türlü bilişim ürününü kendi bünyesinde müşterisine sunar. Evinize ya da işyerinize alacağınız her türlü bilgisayar parça ve aksesuar ürünleri, oem parçalar, yazıcı, tarayıcı, kamera, point, modem, moniör, her türlü çevre birimleri, tüketici elektroniği, fotokopi ürünleri, fotokopi sarf malzemeleri satışı ve fotokopi servisi, toner dolumu, toner ürünleri satışı ve servisi hakkında mutlaka teknik bilgi ve fiyat bilgilerini sorunuz. Bilgisayar ve bilişim üzerine her türlü oem parça ve aksesuar satışı mevcuttur. Ürünlerde ücretsiz montaj, ücretsiz servis, ücretsiz eğitim mevcuttur.





Genel Bilgiler





2000 tarihinde kurulan Abraksis Bilişim Bilgisayar ve Teknoloji sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 12 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.abraksis.com

Abraksis Reklam Tanıtım Web Tasarım Bilgisayar Satış Servis Güvenlik Kamerası

Abraksis Bilişim web tasarım bilgisayar satış fotokopi servisi güvenlik kamerası, firmalar için tedarikçi olma hizmeti sunar.

web, sistemi, reklam, bilişim, abraksis, tasarım, satışı, bilgisayar, hizmetleri, aksesuar, fotokopi, servisi, kamerası, güvenlik, satış, tedarikçi



BİLİŞİM Reklam alanında web tasarım, dinamik web tasarım, hosting, domain hizmetleri, reklam filmi, ürün tanıtım, reklam filmi, web sitesine film entegrasyonu, güvenlik kamerası sistemini web tasarım aşamasında entegre etmek gibi hizmetleri Abraksis Bilişim bünyesinde bulundurur. Ayrıca web tasarım alanında online alışveriş sistemi, tedarikçi firma sistemi hizmetimiz de vardır. Tedarikçi olmak için arayın. Bünyemizde güvenlik kamerası, alarm sistemi, gizli kamera, araç takip sistemi mevcuttur. Ayrıca bilişim alanında bilgisayar satış, teknik servis, fotokopi makinesi satış ve servisi,work hizmetleri, ortak wireless sistemi, her türlü bilgisayar ve aksesuar satışı ve servisi, fotokopi ve baskı cihazları toner dolumu aksesuar ve parça satışı, fotokopi, bilgisayar aksesuar ve her türlü bilişim ürünleri satışı mevcuttur. DUYURULAR Bünyemizdeki Firmalar Arama terimlerinizi girin Arama formu gönder zelishicgiyim metro-grafik Güvenli alışverişin en hesaplı adresi olan sitemizde 45 BİN den fa...

- Site Haritası - Ana Sayfa - sepetkurdu

24.06.2008


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.