Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   Aiki Mühendislik Soğutma San. Ltd. Şti. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/251515-aiki-muhendislik-sogutma-san-ltd-sti.html)

bluemoon24 05-04-2009 02:59 PM

Aiki Mühendislik Soğutma San. Ltd. Şti.
 
Aiki Mühendislik Soğutma San. Ltd. Şti.





Firmamız her türlü Soğuk ve Donmuş Muhafaza Odaları ile Şoklama Odalarının projelendirilme aşamasından kurulma ve çalıştırılma aşamasına kadar eksiksiz hizmet vermektedir.





Genel Bilgiler





2003 tarihinde kurulan Aiki Mühendislik Soğutma San. Ltd. Şti. ISITMA SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 2 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.aikimuhendislik.com

Aiki Mühendislik Soğutma San. Ltd. Şti.

AİKİ MÜHENDİSLİK SOĞUTMA - ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AIKI Mühendislik Soğutma - Elektronik Tic. Ve Ltd. Şti. 01.01.2003 yılında İstanbul Perpa Ticaret Merkezinde kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Firmamız Gıda Depolama ve Muhafaza konularında satış, taahhüt, servis ve teknik danışmanlık hizmetleri vermektedir. ******** Soğutma Sektörü ürünlerimiz genel anlamda; soğuk hava odaları, donmuş muhafaza odaları, şoklama odaları, hızlı soğutma ve şoklama tünelleri ve endüstriyel soğuk su chillerleridir. Satışını yaptığımız ürünlerin servis hizmetlerini vermemiz dışında ülke çapındaki servis ağımız sayesinde her türlü soğutma sisteminin bakım, periyodik bakım ve servis hizmetlerini de karşılıklı sözleşme yapmak suretiyle vermekteyiz. ******** Soğuk hava odaları ve ilgili diğer ürünlerimiz ISO 9000 kalite güvence sistemi ile imalat yapan fabrikalarımızda üretilmektedir. Bu ürünlerimiz TSE ve CE belgelerine de sahiptir. Servis hizmetlerimizde kullandığımız tüm yedek parça ve diğ...



14.03.2008

Etiketler: Soğuk oda Soğutma donmuş oda buzhane


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.