![]() |
ADMİRA ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER ADMİRA ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER Fabrika, atölye, oto servis istasyonu, spor salonu gibi büyük mekânların radyant ısıtıcılar ve doğalgaz yakıtlı sıcak hava üreteçleriyle ısıtmasını yapmaktayız. Fırın ve proses ısıtma uygulamalarını Eclippse brülörleriyle yapmaktayız. Genel Bilgiler 2008 tarihinde kurulan ADMİRA ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER ISITMA SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 4 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.admira.com.tr :. ADMİRA Isı Sistemleri .: Admira Endüstriyel Sistemler | Radyant ısıtıcılar, fabrika ısıtma, infrared ısıtıcı, endüstriyel ısıtma, brülör, hava mikserleri, buharlaştırıcı, fırın proses bekleri ısı, radyant, ısı sistemleri, radyant sistemler, endüstriyel sistemler, quartz, ısıtıcılar, proses sistemleri, admira ısı sistemleri, admira endüstriyel, brülör, hava mikserleri, buharlaştırıcı, fırın, fırın proses bekleri, çatı s 22 Kasım 2008 Cumartesi T.C.M.B Döviz Kuru Alış Satış Dolar 1.6711 1.6792 Euro 2.1032 2.1133 Firmamız Endüstriyel Tip Isıtma Sistemleri alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuş olup, bu konuda açık ara Pazar lideri Çukurova Isı Sistemleriyle Doğu Marmara Bölgesi için Yetkili Satıcı ve Servislik sözleşmesini imzalamıştır. Firmamız Endüstriyel tip tartım sistemleri konusunda da faaliyet göstermekte olup; sanayideki tartım uygulamalarıyla ilgili mühendislik hizmetleri vermekte ve bu konuda gerekli ürünleri sağlayabilmektedir. Endüstriyel Tartım Sistemleriyle ilgili daha fazla bilgiyi Sitemizden alabilirsiniz. Admira Endüstriyel Sistemler, gerek Mühendislik Firmaları gerekse doğrudan müşteriler tarafından gönderilen projeler üzerinde titizlikle çalışmakta ve herhangi bir ücret talep etmeksizin ürün yelpazesinde bulunan tüm ürünlere yönelik projelendirme hizmeti sunmaktadır. GoldSun ısıtma sistemi elektrikle çalışmakta olup, yüzey sıcaklığı oldukça yüksek (2.200°C) ısıtma özelliğine sahip... - http://admiraendustriyel - Detaylı Bilgi - Detaylı Bilgi - Tasarım Gozdeweb 11.06.2008 Etiketler: radyant ısıtıcı seramik radyant ısıtma sistemleri doğalgazlı ısıtıcı ambirad enersistem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 PM. |