Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   Adana NLP Kişisel Gelişim Eğitim&Danışmanlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/248347-adana-nlp-kisisel-gelisim-egitimdanismanlik.html)

bluemoon24 23-03-2009 04:50 AM

Adana NLP Kişisel Gelişim Eğitim&Danışmanlık
 
Adana NLP Kişisel Gelişim Eğitim&Danışmanlık





ÖZEL ADANA NLP KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM & DANIŞMANLIK



2003 yılında Adana´da kurulan Adana NLP Kişisel Gelişim Eğitim&Danışmanlık Merkezimiz, Adanalıları NLP (Neuro Linguistic Programming) teknolojisi ile tanıştıran ilk kurumdur. Öğrencilerin sınavlara duygusal ve zihinsel hazırlık, yetişkinlerin özel ve iş yaşamlarına uyum/hazırlık süreçlerinde yanlarında olan Adana NLP; kurumsal eğitimler, grup eğitimleri ve bireysel danışmanlık hizmeti veriyor. Aynı zamanda NLP dalında NLP Trainer eğitimleri de vererek bu alanda uzman eğitmen de yetiştirmektedir.

Genel Bilgiler





2003 tarihinde kurulan Adana NLP Kişisel Gelişim Eğitim&Danışmanlık DANIŞMANLIK HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 15 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.adananlp.net



:: ADANA NLP KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ::



Toplam Oy: 380 NLP hakkında düŞünceleriniz Çok faydalı Hayatımı deĞiŞtirdi Henüz denemedim Faydasını göremedim NLP TRAINER SERTİFİKA PROGRAMINA KATILIM KOŞULLARI: NLP Trainer eĞitimine katılabilmek, Adana NLP eĞitim standartlarına uygun bir NLP Practitioner ve NLP Master Practitioner eĞitiminden mezun olmayı gerektirir. Sertifik... 16.11.2008 12- 13 Aralıkta isteyen herkesin katılabileceĞi Hipnoz Worshop için Adana NLP`de olacak olan ADİL MAVİŞ, hipnoz konusunda bakın ne diyor: Yıllardır hipnozu kullanıyorum, çok da iŞe yarıyor, bu kadar etkili bir yöntem ... 16.11.2008 Zihinde Bahar TazeliĞi EĞitimi, hastalıkların zihinsel nedenleri ve bunların dönüŞtürülmesi ile ilgili Kuantum DüŞünce TekniĞinin ileri düzey bir eĞitimidir. KDT-1 EĞitimini alanlar bu eĞitime katılabilir. YENİ YILA ZİH... 16.11.2008 2003 yılından bu yana kurumsal eĞitimler veriyoruz. Altı yıldır çeŞitli firmalara ve devlet dairelerine eĞitimler verdik. Ekim 2008`de firmamıza bir belediye baŞkanı geldi. Payas Belediy...

- 5 ARALIKTA NLP TRAINER (EĞİTMEN EĞİTİMİ) BAŞLIYOR - devamı - 12 ARALIKTA HİPNOZ WORKSHOP 1.KADEME(KENDİ KENDİNE TELKİN VE TRANS) - devamı - ZİHİNDE BAHAR TAZELİĞİ EĞİTİMİ (KDT-2) - devamı - PAYAS BELEDİYE BAŞKANI BEKİR ALTAN`A TEŞEKKÜRLER - devamı - Tüm haberler için tıklayın - NLP DİPLOMA EĞİTİMİ - NLP PRACTITIONER EĞİTİMİ - NLP MASTER PRACTITIONER - NLP TRAINER EĞİTİMİ - Anasayfa - Hakkımızda - Site Haritası - İletiŞim - TREDEAL

30.04.2008

Etiketler: NLP,NLP Nedir? İletişim,başarı motivasyon,hafıza Özgüven,bilinçaltı Hızlı Okuma,Diksiyon


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.