![]() |
AK-İŞ MAKİNA TAKIM AK-İŞ MAKİNA TAKIM Firmanız 1971 yılından bu güne metal imalat sanayine hizmet vermektedir. Kalite ve müşteri odaklı prensipleriyle kurumsallaşmış olan AK-İŞ Makine Takım Sanayi; Makine üretimiyle sektöründe seçkin bir yer edeninmiştir Genel Bilgiler 1974 tarihinde kurulan AK-İŞ MAKİNA TAKIM Metal ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 25 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: ak-is.net ak-is.net / / Öneri ANA MENU Ak-iŞ Menü OYLA Faaliyet konularınız Üretim Ticaret İthalat İhracat Üretim+Ticaret Üretim+İhracat İthalat+İhracat Üretim+İhracat+Tic. Üretim+İth.+İhr. Üretim+İhr.+Tic.+İth. CNC MORS ADAPTÖRÜ DÖNER PUNTA TIRNAKLI PUNTA CNC DÖNER PUNTA BORU PUNTASI SABİT PUNTA FLANŞLI TİP TIRNAKLI PUNTA ELLE SIKMA MANDRENİ MANDİREN KONİĞİ MORS KOVANI UZATMA KOVANI KLAVUZ KOLU PAFTA KOLU CNC MANDİREN ADAPTÖRÜ CNC DELİK KATERİ ADAPTÖRÜ CNC TORNA YUMUŞAK AYAK © AK-İŞ MAKİNA TAKIM ve YEDEK PARÇA SAN.TİC.LTD.ŞTİ Copyright 2007 ... - ana sayfa - iletiŞim - e-mail list - arkadaŞına öner - iletiŞim formu - AçılıŞ sayfası yap! - Favori site yap! - Ana Sayfa - Şirket Profili - İletiŞim Bilgileri - İletiŞim Formu - Maillist - Anketler - ArkadaŞına Öner - Ak-iŞ Ürünler - DÖNER PUNTA - TIRNAKLI PUNTA - BORU PUNTASI - CNC DÖNER PUNTA - SABİT PUNTA - FLANŞLI TİP TIRNAKLI PUNTA - ELLE SIKMA MANDRENİ - MANDİREN KONİĞİ - MORS KOVANI - UZATMA KOVANI - KLAVUZ KOLU - PAFTA KOLU - CNC MORS ADAPTÖRÜ - CNC MANDİREN ADAPTÖRÜ - CNC DELİK KATERİ ADAPTÖRÜ - CNC TORNA YUMUŞAK AYAK 05.11.2008 Etiketler: Döner Punta Manderen Koniği Mors Kovanı Klavuz Kolu CNC Mors Adaptörü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 AM. |