![]() |
ARC Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. ARC Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti.Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No.: 16/3 Gayrettepe İstanbul Tel.: 0 (212) 212 76 11 Faks: 0 (212) 211 11 98 Web: http://www.arc.com.tr E-Posta: arc@arc.com.tr Kategori: Eğitim Hizmetleri Genel Müdür: Yeşim ÇINAR Satış ve Pazarlama Müdürü: Didem ALLAR Kuruluş Tarihi: 1995 ARC ,1995 yılından bu yana ülkemizde en yüksek standartlarda eğitim,danışmanlık, yayıncılık, insan kaynakları ve organizasyon hizmetleri sunmaktadır. Eğitim programlarımız, çağdaş iş yaşamının ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir. Eğitmenlerimizin her biri kendi alanında deneyimli, profesyonel kariyere sahip ve derin bilgi birikimli danışmanlar tarafından sunulmaktadır.Eğitim sonrasında uyguladığımız değerlendirme formu sayesinde katılımcının eğitimden sağladığı faydayı somut bir şekilde ortaya çıkarmaktadır. Eğitim danışmanlarımız,firmanın ihtiyaçlarına, sektörüne, faaliyet alanına ve ulaşılması hedeflenen doğrultuda harekete geçirerek (firmaya) özgün çözümler üretir. Eğitmenlerimiz tarafından kaleme alınan ve ARC Yayınları tarafından çıkarılan kitaplarımız kişi ve kurumların taleplerini başarıyla karşılamaktadır. ARC, eğitim danışmanlık insan kaynakları konusunda kurumların personel ihtiyaçlarını profesyonel olarak karşılamaktadır. ARC, bu anlamda kişisel gelişmeyi hedefleyen, kişilere sorumluluk almayı, kişileri cesaretlendirmeyi sağlamaktadır. ARC, eğitim danışmanlık, iş dünyasının gündemini belirleyen konuları tespit ederek, ülkemizde önde gelen üst düzey bürokratların da konuşmacı olduğu paneller düzenlemektedir. ARC, kuruluşların her türlü organizasyon faaliyetlerini de etkin ve verimli bir şekilde düzenlemektedir. Her geçen gün denizlerimiz kirleniyor, su kaynaklarımız tükeniyor ve betonlaşıyoruz. Dünyamız sürekli kendini yeniliyor, ama her yeni yapılanma sonucunda önüne geçemediğimiz bir şekilde doğadan bir şeyler yok oluyor. Toplumsal barışı sağlamak adına hepimiz bilinçli, duyarlı olmalıyız. ARC, düzenlediği seminer ve panellere katılan her katılımcı adına, TEMA Vakfı yönetiminde oluşturulan ARC Ormanlarına bir fidan dikmektedir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 AM. |