![]() |
BARAKA Kurumsal ve Kişisel Gelişim Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti. BARAKA Kurumsal ve Kişisel Gelişim Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti. Şakir Kesebir Sokak Balmumcu Plaza 4 No.: 36 D.: 4 Balmumcu 80700 İstanbul Tel.: 0 (212) 356 10 64 Faks: 0 (212) 336 92 75 Web: http://www.barakaconsulting.net E-Posta: consultant@barakaconsulting.net Yöneticiler: R. Reha Abi Güner Erçağ Kuruluş Tarihi: 2003 BARAKA Danışmanlık Gurubu, şirketlerin stratejik ve yapısal gelişimlerine katılımcı bir perspektifle yaklaşarak hizmet vermeye odaklanmıştır. Bütün hizmetlerini, müşterilerinin gereksinimlerine özel olarak yapılandırır. Kurumsal Stratejimiz: Hayatın değişim, gelişimin ise tercih olduğu bilinci ile, değişimlerin her an yaşandığı çağlayanların dünyasında olmak ve kurumları oluşturan insanların gelişimine destek vermek. Danışmanlık hizmet alanlarımız: Kurumsal Gelişim Kişisel Gelişim Etik & Kurumsal Yönetişim Sistem ve Servislerin Ticareti BARAKA DANIŞMANLIK GURUBU KURULUŞLARI TWC CARPE DIEM ECOG UNO TWC - Kurumsal Gelişim Kurumları oluşturan insan, süreçler ve yapı üçgeninde hizmet verir. Faaliyet Alanları: Değişim yönetimi projeleri İnsan kaynakları projeleri Arama konferansları Yönetim değerlendirme Strateji geliştirme projeleri Süreç gelişim projeleri Kurumsal danışmanlık CARPE DIEM – Kişisel Gelişim Kişisel gelişim yolu ile kurumsal gelişime hizmet etmeyi amaçlar. Faaliyet Alanları: Müşteriye özel eğitim programları Değerlendirme merkezi Bireysel değerlendirmeler Üst Düzey Yönetici Gelişim Danışmanlığı ECOG - (Etik & Kurumsal Yönetişim) Faaliyet Alanları Karar verme süreçlerinde etik yönetiminin rolü Kurum içi etik yönetimi yapılanması Etik ofisi kurulması, sorumlulukları ve işlevleri Yönetim kurullarının sorumluluklarının iyi yönetişim ilkeleri doğrultusunda belirlenmesi Kurumsal yönetişim uygulamaları Kuruma özel iyi yönetişim ve etik danışmanlığı UNO TRADING – Sistem & Servis Ticareti Günlük süreçlerin etkili yapılmasını destekleyen araçlar sunar. Faaliyet Alanları Performans yönetim araçları İş tanımı ve iş profili araçları Yetkinlik değerlendirme araçları [ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 PM. |