![]() |
06 YAPI LTD.ŞTİ 06 YAPI LTD.ŞTİ EPS veya XPS Polistren Köpük İnşaat sektöründe sadece yalıtım için değil,dekorasyon amaçlıda kullanılmaktadır. Hayal edip tasarladığınız estetik ve dekoratif cephe detaylarının, uygulanabilir olduğunu, kalitenin pahalı olmadığını, firmamızın 06YAPI markalı ürettiği birbirinden şık EPS veya XPS dolgulu Vinil Esaslı Polimer Kaplamalı Dekoratif Dış Cephe Prekast ürünleriyle çözebileceğinizi bilgi ve görüşlerinize sunarız. BİZİMLE ÇALIŞMAYI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. Genel Bilgiler 1963 tarihinde kurulan 06 YAPI LTD.ŞTİ İZOLASYON sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 6 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.06piyer.com Deko Cephe | 06 YAPI Yapı Tasarım Uygulama LTD Adam yazdığı Romanın müsveddesini Dostunaokutarak fikrini sorar.Dostu beğenmediğini ifade edince,Adam:İyi ama der,Siz hiç roman yazmadınızki!Dostunun cevabı:Ben yumurtanın tazesini bayatını iyi anlarım.Ama bu güne kadar hiç yumurtlamadım. | | | | | DIŞ CEPHE İç CEPHE November 22 2008 Ürün Tanımı EPS veya XPS Polistren Köpük İnşaat sektöründe sadece yalıtım için değil,dekorasyon amaçlıda kullanılmaktadır. Hayal edip tasarladığınız estetik ve dekoratif cephe detaylarının, uygulanabilir olduğunu, kalitenin pahalı olmadığını, firmamızın 06YAPI markalı ürettiği birbirinden şık EPS veya XPS dolgulu Vinil Esaslı Polimer Kaplamalı Dekoratif Dış Cephe Prekast ürünleriyle çözebileceğinizi bilgi ve görüşlerinize sunarız. BİZİMLE ÇALIŞMAYI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. Cemalettin ABAY | | | | | Adres : Ostim OSB Uzayçağı Cad. No:72/6 Telefon : +90 312 354 05 51-385 61 53 Faks : +90 312 3856153 E-Posta :@06yapi Web : 06yapi ... - Ana Sayfa - Hakkımızda - Foto Galeri - İnsan Kaynakları - İletişim - 2007 - 2008 Kataloğumuz için tıklayınız - SÖVE - DENİZLİK - PAYANDA - KAT SİLMESİ - APLİK - SÜTUN - FUGA - YALIBASKI - Ana Sayfa - Hakkımızda - Foto Galeri - İnsan Kaynakları - İletişim - 2007 - 2008 Kataloğumuz için tıklayınız 03.11.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:05 AM. |