Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   3S YAPI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/229448-3s-yapi.html)

bluemoon24 21-03-2009 03:46 PM

3S YAPI
 
3S YAPI









3S Çelik Kapıyı Bu Kadar Kısa Zamanda Kapı Sektöründe Liderlik Konumuna Yükselten Özellikleri Nelerdir?



• Müşteri odaklı olmak: çelik kapıcı ile çelik kapı müşterisi arasındaki sinerjinin sağlanması.



• Muadillerine oranla %20 ile %35 daha düşük fiyat politikası ile daha güvenli ve kaliteli çelik kapıyı müşterilerine sunmak



• Kısa sürede çelik kapı sektöründe kalitenin adı olmak ve kaliteli çelik kapıda referans gösterilmenin, sadece gösteriş ve reklamla olacak iş olmadığının bilincinde olmak.



• Birkaç kişi ile başlayan 3S Kapı serüveninin; bugün bünyesinde çalışan çelik kapıcıların gurur ve çalışmaktan mutluluk duyduğu bir firmaya dönüşmesi.(Bu durum; 3S Kapının müşterilerine olduğu kadar çalışanlarına da değer vermesinden kaynaklanmaktadır.)



• Bunun bir sonucu olarak ülke ekonomisine Çelik Kapı sektöründe bir lider olarak katkıda bulunmanın bir çelik kapıcı olarak ne kadar önemli olduğunun bilincinde olmak.



• Çelik kapı müşterilerimize, 3S Kapı olarak davranışlarımızda; karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlüğün temel ilkelerimiz olması.



• Verdiğimiz hizmetin bir defalık olmadığının bilinciyle hareket etmek.



• Müşterilerimizle saygın ilişkimizi ve kalite anlayışımızı ‘pazara kadar değil, mezara kadar anlayışıyla destekledik. Bu da bizim, hiçbir yerde reklam vermemize rağmen, sadece çelik kapı müşterilerimizin yaptıkları kampanyayla, kaliteli çelik kapıda; lider çelik kapı firması olmamızı sağladı.



• 3S Kapı, çelik kapı sektöründe faaliyet gösteren diğer firmalardan gelerek kendisine baş vuran çelik kapı müşterilerine, söz konusu diğer çelik kapı firmalarını karalamak ve onların yaptığı gibi bol keseden atmak yerine; sunabileceği hizmet dışında vaatte bulunmamaktadır.



• 3S Kapı olarak, müşterilerimize tek vaadimiz; çelik kapıda güvenlik ve kalitedir. Kalitemizin garantisi ise; evinizin güvenliğini estetikle buluşturan 3S Kapı markasıdır.



• 3S Kapı kendisine başvuran her potansiyel çelik kapı müşterisine, kendisinden çelik kapı alacak olsun ya da olmasın; her zaman şunu salık vermiştir: ‘ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz! Boş vaatler yerine yapılmış işleri inceleyin. Günümüzün bir mucizesi olan interneti en doğru şekilde kullanın.



• Bunu yapan potansiyel çelik kapı müşterilerimiz, ne kadar çok gezerlerse gezsinler, eninde sonunda; mutlaka 3S Kapı son durakları olmaktadır.



Tüm bu özelliklerinden taviz vermeden, kaliteyi bir yaşam tarzı haline getiren 3S Kapı; mükemmelliğe yolculukta öncü olmayı sürdürecektir.

Genel Bilgiler





2005 tarihinde kurulan 3S YAPI KAPI İMALAT VE SATIŞI sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 14 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.3syapi.com

...VE KAPI ADINA HER ŞEY...



kapı, tepe, variodoor, modello



Ürün Kategorileri - - - - - - - - - - Son Ürünler Anasayfa Copyright 3S Yapı Design By Klimanjaro ...

- Anasayfa - Ürün Arama - Hakkımızda - İletişim - Tepe Safe - Antik eskitme - Antik Lüks Eskitme - Klasik Kapılar - Lüks Laminant - Lüks Kaplamalı - Panel kapılar - Projeye Özel - Yangın Kapıları - Modello - Lamine Kapılar - Amerikan Kapılar - Amerikan Kapı - Aksesuar - Simena - Anatolia - Aspendos - Perge - Assos

09.04.2008


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.