![]() |
52.bölge reklam tanıtım 52.bölge reklam tanıtım Firmamız katalog, broşür, grafik tasarım, kurumsal kimlik, promosyon, takvim, ajanda, anahtarlık, dergi vb. baskı ve tasarım işleriniz için kurulmuştur. Genel Bilgiler 2008 tarihinde kurulan 52.bölge reklam tanıtım REKLAMCILIK VE TANITIM HIZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 3 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.52bolge.com 52.Bölge Reklam Ajansi ,Grafik Tasarimi, Grafik Tasarim Ankara/ - 52.Bölge ankara grafik tasarim, reklam, tasarim, grafik tasarim ankara, graphic design, grafik ajans, tanitim ajans, katalog, brosür, kartvizit, afis, tasarim ajans, tasarim ajans, ankara grafik tasarim, tasarim / web tasarim ankara, web, web tasarim, ankara web tasarim, web design, özgün tasarim, multimedia interaktif, grafik, tasarim, e-ticaret, dinamik yazilim, arayüz, banner, flash site / ankara reklam ajansı, 52bolge reklam ajansı, broşür, kaizit, baskı işleri, katalog, ankara grafik ... 28.10.2008 Etiketler: Katalog, broşür Dergi, branda insert, poster dijital baskı takvim, ajanda |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:11 AM. |