![]() |
Kuzey Bilgi ve Eğitim Sistemleri Ltd. Şti. Kuzey Bilgi ve Eğitim Sistemleri Ltd. Şti. Akıllı tahtalar ve akıllı sınıflar Genel Bilgiler 2004 tarihinde kurulan Kuzey Bilgi ve Eğitim Sistemleri Ltd. Şti. Bilgisayar ve Teknoloji sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.kuzeysistem.com :. Kuzey Bilişim .: Web Sitemize Hoşgeldiniz ! a Q Board Nedir? Nasıl Kullanılmalıdır? Interaktif yazı tahtaları okulların, konferans salonlarının ve toplantı salonlarının en önemli eğitim araçlarındandır. Amaç bilgisayar ekranının dev bir ekran haline dönüştürülerek, eğitime katılanların ve eğitim alanında bulunmasa dahi eğitime katılmak isteyenlerin, aynı ekran üzerinde.. a Cevaplama Sistemleri Optivote cevaplama sistemi, anasınıfından üniversite son sınıfa kadar kolaylıkla kullanılabilecek şekilde hazırlanan bir yazılıma sahiptir. Cevaplama sistemi öğretmen tarafından kişiselleştirilebilecek şekilde yapılan sınavların anında ölçme ve değerlendirmesini yapar ve cevaplama el setlerinde öğrenci tanımalama özelliği bulunmaktadır. Yazılım az sayıdaki öğrenciye göre ayarlanabileceği gibi çok yüksek sayıda öğrenciye göre de ayarlanabilmektedir. a Okul Malzemeleri Duvara monte çelik emaye yazı tahtaları yeşil, mavi ve beyaz renkleri mevcuttur. Yazı tahtası Çizilmez boya istemez beyaz çelik emaye yazı tahtası ... - Devamı.. - Devamı.. - Devamı.. - Devamı.. 10.06.2005 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 PM. |