![]() |
McMEDA Eğitim Danışmanlık Ajans McMEDA Eğitim Danışmanlık Ajans 2005 yılında kurulan McMEDA; Eğitim, Danışmanlık ve Ajans hizmetleri vermektedir. McMEDA Eğitim Danışmanlık Ajansın; çalıştığı firmaların yönetici pozisyonundaki kişilerle birebir görüşmek ve doğru bilgiyi doğru kişiden alarak müşterileri için en uygun olanı belirler, detaylı olarak anlatır ve uygular. Müşterilerine daha iyi ve daha uygun şart ve yerlerde hizmet verebilmek için yenilenen yer ve mekanı ile 3 katlı ofisinde en iyi şartlar altında sizlere hizmet vermektedir. Genel Bilgiler 2005 tarihinde kurulan McMEDA Eğitim Danışmanlık Ajans DANIŞMANLIK HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 2 Memur, 7 İşçi olmak üzere firmanın toplam 11 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.mcmeda.com McMEDA EĞİTİM DANIŞMANLIK AJANS konya, konya danışman şirketleri, KONYA, mcmeda Eğitim Danismanlik Ajans, İnsan Kaynakları, teleresources, kariyer, danışmanlık, yönetim, handicapped, istihdam, işe alım, proje, eğitim, kalite sistemleri, ajans, dış ticaret,ce, CE, ISO, avrupa birliği projeleri, tarım projeleri, TÜBİTAK / Konya, konya, mcmeda, konya danışmanlık şirketleri, danışmanlık hibe proje yönetimi kobi hibe destekleri, teleresources, kariyer, danışmanlık, yönetim, handicapped, istihdam, işe alım, mcmeda E | | | | | | | | | Kırsal Kalkınma Programı Sona Erdi..Bir Firmanın İhtiyacı Olabilecek Tüm Hizmetler .. McMEDA EĞİTİM DANIŞMANLIK AJANS..2008 Yılı içerisinde Avrupa Birliği Hibe Programı kapsamında ki iller arasında bu sene Konya yok.. Eğitimlerimizden ve ülke kapsamında ki hibe projelerinden haberdar olabilmek için mail grubumuza katılın.. Mail grubuna katılabilmek içine boş bir mail göndermeniz yeterli.. Untitled Document H İ Z M E T L E R İ M İ Z Konya, konya danışmanlık şirketleri, konya proje, konya eğitim, konya kalite sistemleri, ürün belgelendirme, dış ticaret, konya ajans, marka tescili, hibe proje yimi, hibe destekleri, kariyer, insan kaynakları, yim, istihdam, eğitim, CE, ISO, avrupa birliği projeleri, köy bazlı kırsal kalkınma hibe projeleri, tarım projeleri, tübitak, hizmet McMEDA... - ANASAYFA - PROJE - DANIŞMANLIK - EĞİTİM - KALİTE SİSTEM - LERİ - A - JANS - DIŞ TİCARET - HAKKIMIZDA - İLETİŞİM 27.10.2008 Etiketler: proje danışmanlık eğitim kalite sistemleri ajans dış ticaret hibe avrupa birliği projeleri tarım projeleri |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 AM. |