![]() |
Medyanet Bilisim ve Tan1t1m Hizmetleri Medyanet Bilisim ve Tan1t1m Hizmetleri 2005 yılında şahıs firması olarak kurulan Medyanet Bilişim ve Tanıtım Hizmetleri kurum, kuruluş ve şahıslara hizmet vermektedir. Alanında uzman, tecrübeli ancak aynı zamanda genç ve dinamik bir ekibe sahiptir. Medyanet Bilişim ve Tanıtım Hizmetleri, olarak projelerimizde, müşterilerimiz ile sıcak ve profesyonel ilişkilere verdiğimiz önem sayesinde, müşterilerimizin isteğini belirliyor ve müşterilerimizin bir sonraki gereksinimi konusunda onlara yol gösteriyoruz. Üretimin her aşamasında müşterilerimizin ilerleyişden haberdar olmasını sağlıyoruz. Genel Bilgiler 2005 tarihinde kurulan Medyanet Bilisim ve Tan1t1m Hizmetleri BİLGİSAYAR YAZILIM HİZMETLERİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 6 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.medyanetbilisim.com Web Tasarım,Web Tasarımı,Web Hosting,E-Ticaret,Yazılım Geliştirme,Danışmanlık :: Medyanet Bilişim :: Web tasarım, google ilk sayfa, google ilk sıra, web tasarımı web, web tasarımı, Web Yönetim Sistemi, google ilk sayfa, google ilk sıra, google ön sayfa, google ön sıra, google ilk sıra, web sitesi, web sitesi tasarım, web sitesi tasarımı Kurumsal kimliğinizi ön plana çıkarmak için sizce neden bir web siteniz olmalı? Bu sorunun cevabını bulduğunuzdai arayacağınıza eminiz. Profesyonel çalışmaları ile Medy Bilişim ve Tanıtım Hizmetleri intete sizede bir kapı açıyor. Tasarım paketlerimizi inceleyerek size en uygun olanını belirleyelim. Sizinde artık bir web siteniz olsun. Web Tasarım Paketlerimizi görmek için Web Yim Sistemi Paketlerimiz için E-Ticaret Paket Özelliklerini görmek için İşte Medy ayrıcalığı ile ulaşabileceğiniz bir hizmet daha Online Kamera Görüntüleme Sistemleri. Özellikle kreş, çocuk yuvaları, bakım evleri ve dersaneler gibi eğitim kurumlarında kullanılan bu sistemden sizde Medy kalitesi ve ucuzluğu ile yararlanabilirsiniz. Kamera Sistemlerimizin fiyatlarını incelediğinizde standart fiyatlarla yarı yarıya daha ucuz olduğunu göreceksiniz. Kamera Sistemleri fiyatları için Online Demo Kamera için Medy farkıyla size özel tasarımlar. Grafik tasarım, 2d-3d animasyon, web tasarımı, katalog-broşür tasarımları... K... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... - tıklayınız... 26.08.2008 Etiketler: web web tasarımı Web Yönetim Sistemi google ilk sayfa google ilk sıra |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM. |