Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri Diğer (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri-diger/)
-   -   Melocorn Bardak Mısır Bayiliği, Kesilmemiş Tane ve Sağlıklı Bardak Mısır (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri-diger/360976-melocorn-bardak-misir-bayiligi-kesilmemis-tane-ve-saglikli-bardak-misir.html)

bluemoon24 01-05-2009 01:50 AM

Melocorn Bardak Mısır Bayiliği, Kesilmemiş Tane ve Sağlıklı Bardak Mısır
 
Melocorn Bardak Mısır Bayiliği, Kesilmemiş Tane ve Sağlıklı Bardak Mısır



MELISA GIDA PAZARLAMA LTD. ŞTI. , yüksek kaliteli tatlı mısır tanelerini bardak konseptinde Türkiye de pazarlamak üzere kurulmuştur. MeloCorn frachising yöntemi ile Türkiye nin her köşesine ulaşmayı hedeflemektedir. MeloCorn frachising sözleşmesinin garantisinde, yüksek kar marjı ile çalışıcak iş ortaklarını beklemektedir. Düşük yatırım maliyeti ile işe başlamak isteyen girişimciler için idealdir. Ayrıca toptan kesilmemiş tane mısır satışımızda vardır. Detaylı Bilgi için web sayfamızı ziyaret edebilir veya bizi arayabilirsiniz. MELISA GIDA PAZARLAMA LTD. ŞTI.



Merkez Adresi: Bağdat Cad. Tanzimat Sok. Kural



Apt. No:4/14 34728 Göztepe - İstanbul - Türkiye



Merkez Tel: +90 216 478 0612



Fax: +90 216 478 0696



Internet Adresi: http://www.melocorn.com



E-Posta Adresi: info@melocorn.com

Genel Bilgiler





2007 tarihinde kurulan Melocorn Bardak Mısır Bayiliği, Kesilmemiş Tane ve Sağlıklı Bardak Mısır GIDA SANAYİ sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 0 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:



Web Sayfası: www.melocorn.com

Melo Corn Bardakta Mısır, Tane Kesilmemiş Sağlıklı Bardak Misir Bayiliği

MeloCorn Sağlıklı Saglikli Kesilmemiş Tane Buharda Bardak Bardakta Mısır Bayiliği Bayilik Misir Buğar Kazan Haşlanmış Toptan Haslanmis Süt Tatlı Sweet Corn Non-cut Whole kernel Stream Machine Arabası Araba Stand MELISA GIDA PAZARLAMA LTD. ŞTI. , yüksek kaliteli tatlı mısır tanelerini bardak konseptinde Türkiye de pazarlamak üzere kurulmuştur. Misyon olarak müşterilerine hep en iyiyi sunmayı hedef almış bir ortaklıktır. Firmamızın misyonu müşterilere herzaman temiz, hijyenik, sağlıklı ürünleri en taze haliyle sunmaktır. Mısırlarımız yeni tarım teknikleri ile, çok sıkı şartlar altında azami özen gösterilerek yetiştirmektedir. Satış noktalarımızim için müşterilerimize içimizdeki sıcaklığı ve enerjiyi aktarabildiğimiz, içlerine sıcak bir tebessüm bırabileceğimiz yerlerdir. Bizim için herzaman müşteri memnuniyeti esastır. ...



24.03.2008

Etiketler: bardak mısır bardakta mısır tane mısır bardakta misir bayiliği mısır


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.