![]() |
HUZUR MATBAA & PROMOSYON HUZUR MATBAA & PROMOSYON Matbaa`mız, bir taraftan daha iyi hizmet vermeyi sürdürürken, diğer taraftan sürekli gelişme için ihtiyaç duyduğu heyecan ve dinamizmi korumayı başarıp, topluma, müşterilerine ve çalışanlarına daima olumlu katkıda bulunmaya çalışmaktadır. 1996 yılından beri müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ön planda tutarak, oturmuş kadromuzla sizlere hizmet vermekteyiz. Siparişlerinizi zamanında,kaliteli bir şekilde ve uygun fiyatlarla teslim ederek, kazanmış olduğumuz güvenden kesinlikle taviz vermeden ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Kartvizitten, kitaba kadar bireysel ve kurumsal, Broşür, Katalog, Antetli Kağıt, Antetli Zarf basımı gibi kağıt ve karton... üzerine baskı çeşitleriyle hizmet vermekteyiz. Genel Bilgiler 1996 tarihinde kurulan HUZUR MATBAA & PROMOSYON MATBAALAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 3 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.huzurmatbaa.azbuz.com Huzur Matbaa Huzur Matbaa / Huzur Matbaa / Buradasınız: Azbuz -- Huzur Matbaa & Promosyon 21 Kasım 2008, Cuma SİTE SAHİBİ 50 Denizli Busitede TümAzbuz`da SİTE ETİKETLERİ SİTE KATEGORİSİ GİRİŞ: E-posta: Şifre: Beni Hatırla - - - - ONLINE ÜYELER -- İSTATİSTİKLER Üye sayısı: 3 Yazı sayısı: 5 Fotoğraf sayısı: 40 Sayfa gösterimi Geçen Hafta: 22 Bu Hafta: 14 Yeni Tasarımımız Nasıl Olmuş? Çok İyi İyi Orta Biraz Kötü | | | | | | | © 2006 Azbuz. Her hakkı saklıdır. Blog tutmak ve site yapmak için Türkiye`de bir numara. | | | | | | | ... - Kapat - ANA SAYFA - Hakkımızda - Yaptığımız İşler - İletişim - Referanslarımız - Katoloğumuz - Huzur Matbaa Ve P... - Şikayet Et - Ekonomi, İş Dünyası ve Çalışma Hayatı - Reklamcılık - unuttum - Profil Sayfanız - Bu siteye üye ol - Yorumlarınız - Açılış sayfam yap - Tüm Üyeler - OYLAMA - A Reklamları - Hakkımızda - Yaptığımız İşler - İletişim - Referanslarımız - Katoloğumuz - Huzur Matbaa & Promosyon Ana Sayfa - Forumlar - RSS - Yardım - Ne Nedir? - Nasıl Yapılır? - Gizlilik - Üyelik Sözleşmesi - İletişim - Reklam - blog 16.05.2008 Etiketler: Matbaa Promosyon Reklam Grafik Ofset |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 PM. |