![]() |
IRMAK ÖZEL EĞİTİM IRMAK ÖZEL EĞİTİM KREŞ , YUVA, ANAOKULU, ÖZEL EGİTİM ALANINDA İDDİALI KALITELİ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK. İNGİLİZCE ÇOCUKLARIMIZIN ANADİLİ HALINE DÜNÜŞTÜREN KURUM Genel Bilgiler 2007 tarihinde kurulan IRMAK ÖZEL EĞİTİM OKULLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 4 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 25 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.maviruya.biz istanbul`daki özel Anaokulu, Kreş, Anaokulu bahçelievler,yenibosna,güneşli,bağcılar,Beylikdüzü , Avcılar Mavi Rüya Anaokulu İstanbul Bahçelievler de hizmetinizdeyiz.Şirinevler, Yenibosna, Güneşli, Beylikdüzü, Avcılar, Bahçelilevler, Bağcılar Anaokulları Bölgesinde servisimiz vardır.istanbuldaki, Bahçelievlerdeki, Yenibosnadaki, Beylikdüzündeki en güzel anakolu. Anaokulu, Özel Anaokulu İstanbul Avrupa yakası Kreş anaokulları Anaokulu - Kreş İstanbul Nasıl, Çocuklarınızı daha zeki, daha sosyal yetiştirebilirsiniz? Anne-babalara öneriler Zekanın zamanla değişebileceğini unutmayınız. Zekayı oluşturan bir çok yeteneği geliştirmek mümkün. O nedenle, Çocuğunuza ne kadar bol çevresel uyarıcı sunarsanız çocuğunuz da o derece kendini geliştirme fırsatı bulur. Çocukların zeka yapısı birbirinden farklıdır. Çocuğunuzu iyi tanıyıp, onun gelişmeye elverişli yönlerini bulabillirseniz onu yönlendirmeniz daha kolay olur. Bazı çocuklar daha yetersiz oldukları konularda daha az çaba sarfederler. Bunu hissetmek önemlidir. Budurumda yetenekli olduğu alanları destekleyip, daha az yetenekli olduğu alanları geliştirmesine yardımcı olmak önemlidir. Çocuğu sosyalleştirecek ortamlar hazırlayın ve onun başka insanlarla ilişki kurmasını destekleyin. Çocuğun ilgi duyduğu alanları keşfedip bu alanlarla ilgili aktiviteler yapmasını sağlayın. Bu hem becerilerini, hem kendine güvenini ... -@anaokullari -@anaokullari - links - cambalkon - vitrinmankenleri - takım tezgahları - susebili - eğiten oyuncaklar - yemek şirketleri istanbul - çocuk yuvası - çocuk evi - bahçesi - çocuk bahçesi - yuvaları - Avrupa yakası anaokulları istanbul`daki - Ana okulu - kreş Bahçelievler - kres - çocuk bahçeleri - bakıcısı 19.11.2007 Etiketler: kreş yuva anaokulu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:02 AM. |