![]() |
Global Arıtım Global Arıtım Genel Bilgiler 2002 tarihinde kurulan Global Arıtım ARITMA TESİSLERİ VE EKİPMANLARI sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 12 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.globalaritim.com Global Arıtım - GLOBAL ARITIM TEKNOLOJİLERİ, GLOBAL ARITIM,DEMINERALIZASYON, DEMINERALIZE, ULTRAVIYOLE,ULTRAVIOLE, REVERSE OSMOSIS, ATIKSU, atiksu, atiksu, ATIKSU, GLOBAL ARITMA TEKNOLOJILERI, SU ARITMA, ATIKSU aritim, SULARIN ARITILMASI, YUZME HAVUZU, HA GLOBAL ARITIM; içme suyu, proses suyu aritimi, yüzme havuzu ve inşaat sektörünü ana faaliyet alani olarak belirlemiş ve tüm altyapisini bu sektörlere hizmet vermeye yönelik donanimlarla geliştirmiş, taahhüt veren bir firmadir. GLOBAL ARITIM TEKNOLOJILERI, GLOBAL ARITIM,DEMINERALIZASYON, DEMINERALIZE, ULTRAVIYOLE,ULTRAVIOLE, REVERSE OSMOSIS, ATIKSU, atiksu, atiksu, ATİKSU, GLOBAL ARITMA TEKNOLOJILERI, SU ARITMA, ATIKSU aritim, SULARIN ARITILMASI, YUZME HAVUZU, HAVUZ MALZEMELERI Global Arıtım Teknolojileri Tic. ve San. Ltd. şti. Adres:Turgut Reis Mahallesi-D6 Blok-B55-No:19 Giyimkent-Atışalanı-Esenler-İSTANBUL - TÜRKİYE Tel[img]/images/smilies/frown.gif[/img]+90)212 438 42 10-11-12-13 Faks: (+90)212 438 42 14 © 2002 Global Arıtım Teknolojileri Tic. ve San. Ltd. Şti. Her hakkı saklıdır HABERLER ... - . - Designed By TANIRMEDYA - Meksika Cancun Projesi; - 2 adet 350 ton/gün üretim kapasiteli Deniz Suyu Ters Ozmos Sistemleri imalatı tamamlandı. Sistem 12.11.2006 tarihinde montaj adresine gönderildi. - İsdemir Projesi; 3 adet 50 ton/saat üretim kapasiteli Ters Ozmos Sistemi imalatı tamamlandı. Montaj işlemlerine başlandı. 20.11.2006 14.06.2004 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 PM. |