![]() |
GUNSA END. MUT. EKİP SAN VE TİC. GUNSA END. MUT. EKİP SAN VE TİC. Fabrikamız 1997de kuruldu.üretime geçtiğimiz günden itibaren pasta, unlu mamüller ve fırıncılık sektöründe ki tecrübesi müşteri odaklı çözüm anlayışıdır.müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutmak ana hedefimizdir. Ürünlerin %20sindan fazlasını ihraç etmekteyiz. İzmirin Bayındır ilçesi Çırpı beldesinde 3500m2 açık 1000m2 kapalı alanda kalifiye personeli ile toplam kalite yönetimini uygulayarak yüksek kalite ve nitelikli üretim yapmaktır. Ürünlerimiz SPİRAL HAMUR YOĞURMA, SPİRAL (LABARATUAR) MİKSER , PLANET MİKSER, EKMEK DİLİMLEME VE PATATES SOYMA makineleridir . Genel Bilgiler 1997 tarihinde kurulan GUNSA END. MUT. EKİP SAN VE TİC. Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. 1 Yönetici, 0 Memur, 3 İşçi olmak üzere firmanın toplam 4 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.gunsagida.com Günsa Mutfak Ekipmanları San. ve Tic. AŞ. GÜNSA END. MUTFAK VE FIRIN EKİP. SAN. VE TİC. ADRES: CAMİ MAH. KAZIM DİRİK CAD.NO:123 ÇIRPI/ BAYINDIR/ İZMİR TELEFON: 232-5836095 / 5837056 / 5837057 FAX: 232-5836609 Fabrikamız 1997’de kuruldu.üretime geçtiğimiz günden itibaren pasta, unlu mamüller ve fırıncılık sektöründe ki tecrübesi müşteri odaklı çözüm anlayışıdır.müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutmak ana hedefimizdir. ürünlerin %20’sindan fazlasını ihraç etmekteyiz. İzmir’in Bayındır ilçesi çırpı beldesinde 3500m2 açık 1000m2 kapalı alanda kalifiye personeli ile toplam kalite yöimini uygulayarak yüksek kalite ve nitelikli üretim yapmaktır. ürünlerimiz SPİRAL HAMUR YOĞURMA, SPİRAL (LABARATUAR) MİKSER , PLANET MİKSER, EKMEK DİLİ... - TÜRKÇE - ENGLISH - ŞİRKET PROFİLİ - ÜRÜNLER - KONUM - İLETİŞİM - Mail: gunsa@gunsagida - Detaylı Bilgi... - Detaylı Bilgi... - Detaylı Bilgi... - Detaylı Bilgi... - Detaylı Bilgi... - Detaylı Bilgi... - Designed by Bil-Com 18.11.2008 Etiketler: ekmek dilimleme, ekmek kesme mikser karıştırıcı planet mikser spiral mikser hamur yoğurma |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM. |