![]() |
Güngör Ticaret İnş. Müh. - Cihangir Güngör * Güngör Ticaret İnş. Müh. - Cihangir GüngörBarbaros Blv. N:157 Günaydın 1 Apt. Balmumcu M. , Beşiktaş - İstanbul : (0212) 2880668 : (0212) 2887080gungortic@hotmail.com Sektör:İnşaat Proje ve Mühendislik Hizmetleri1973 yılında Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Işık Mühendislik Yüksek Okulundan inşaat mühendisi olarak mezun oldum. Mezun olduğum 1973 yılından 1975 yılına kadar Devlet Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü 1. Boğaziçi Köprüsü inşaat çeşitli ünitelerinde mühendislik hizmetlerinde bulundum. 1975 yılı kasım ayından itibaren çeşitli kurum ve kuruluşlarda halen müteahhitlik hizmetlerine devam etmekteyim. En son 1990 yılı itibari ile Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünün elektrik tesis ve yer altı kablolama işlerini halen yapmaktayım. Şu an Bedaş Avcılar İşletme Müdürlüğü bölgesinin yatırım işi olan aydınlatma, trafo, beton köşk ve yeraltı kablo tesisini devam ettirmekteyim.Merchandise Categoriesİnşaat Proje ve Mühendislik HizmetleriAktivitearazi düzeltme çalışmaları konusunda danışmanlıkbinanın yeniden yapılandırılmasıbürolar için mühendislik incelemeleri ve mühendislikbüyük iş hacimli inşaat çalışmalarında danışmanlıkçalışmalara teknik yardım ve yönetim.dinlenme tesisleri için mühendislik incelemeleri ve mühendislikekspertizendüstriyel binalar için mühendislik incelemeleri ve mühendislikinşaat mühendisliğiinşaat şirketlerikamu çalışmaları için danışmanlıkkamu çalışmaları için mühendislik ve mühendislik etüt çalışmalarıokul ve üniversiteler için mühendislik incelemeleri ve mühendislikoturma binaları alt yapı gerçekleştirme çalışmaları konusunda danışmanlıközel binalar için mühendislik incelemeleri ve mühendisliksportif tesisler için mühendislik incelemeleri ve mühendislikyapı analizleriyer altı elektrik kablo kanalı inşaatıServislerenerji tasarrufugaz borusu hattı Company SheetContactCoursesCourses - LanguagesStationaryKindergartens and PreschoolsLibraries and MuseumsStudents' ResidencesCourses - Preparatory for University and High SchoolConsultancy - Education AbroadUniversities |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 AM. |