![]() |
GÜZEL TARTI GÜZEL TARTI 1 kg. dan 100 ton a kadar terazi,baskül,kantar imalatı satışı ve servisi barkod otomasyon sistemleri. hassas teraziler,barkodlu sistem terazileri,sayıcı teraziler,endüstriyel basküller,kamyon kantarları Genel Bilgiler 2000 tarihinde kurulan GÜZEL TARTI ELEKTRONİK sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 5 İşçi olmak üzere firmanın toplam 7 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.kobastarti.com KOBAS TARTI SİSTEMLERİ kamyon kantarı,tır kantarı,tasit kantari,kantar tamiri,kantar damgalatma,kantar mühürleme,kantar kalibrasyon muayene,kantar periyodik bakım,terazi,baskül,kantar,endüstriyel tartım, loadcell,hayvan kantarı,süt baskülü,gömme kantar,süt tartım,süt tankı,transpalet tartım, hayvan tartım,süt kantarı,vinç kantarı,hassas terazi,sayıcı terazi,sayıcı baskül,mustafa güzel,dozajlama,bant kantarı,askı terazi,çengel baskül,otomasyon,market,forklift tartı,aks kantarı,loadcell,yükhücresi,indicator,taŞıt kantarı,ismail güzel,cas,keli,zemic,tedea,revere,esit,baykon,tuna ylar,taralsa,tem,digi,densi,tartan,konya,toros,ind ikatör,ithalat,ihracat,taŞıt kantarı,truck scale,weighing,weighing scale,balance,barkodlu terazi,hayvan baskülü,tartı,dikomsan,hareketli tartım, dolum baskülü, torbalama kantarı, dozaj kantarı, dozajlama, aĞırlık, etalon, otomatik tartı aletleri, otomatik olmayan tartı aletleri, metroloji, tsen 45501, tsen 45501, eu90/384, oiml,konya,karaman,niĞde,aksaray,afyon,akŞehir,ant alya,ısparta,burdur,silo tartım,monoray baskül / kamyon kantarı,tır kantarı,tasit kantari,kantar tamiri,kantar damgalatma,kantar mühürleme,kantar kalibrasyon muayene,kantar periyodik bakım,terazi,baskül,kantar,endüstriyel tartım, loadcell,hayvan kantarı,süt baskülü,gömme kantar,süt tartı Buradasınız Anasayfa KOBAS Canlı Hayvan Baskülleri Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*EDHÂ*SerisiÂ*Â*Â*Â* Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â* Â*Â*Â* Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*RHBÂ*SerisiÂ*Â* *Â*Â*Â*Â*Â*Â* Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*Â*CANLI HAYVAN BASKÜLÜ DüŞük profil ve rampalı tasarımıyla hayvan tartımında büyük kolaylıkSuya karŞı tam korumalı IP68 4 LoadcelliÂ*Â*Â* Tam elektronikTartılan aĞırlıĞı ekranda sabitlemeÂ*Dahili batarya ile 100 saat kesintisiz çalıŞabilmeÂ*Â*Â*Yana açılan raylı kapıları sayesinde aŞı yoluna yerleŞtirmede sorunsuz kullanım (opsiyon)Tartım neden önemlidir?Â*Besi hayvanlarının performanslarının ölçülmesi ve takip edilmesi verimliliĞin ve karlılıĞın arttırılması için çok önemlidir. Yimsel kararlar çabuk ve kolay elde edilen sürekli ve güvenilir verilere dayandırılmalıdır. Hayvanların düzenli bir Şekilde tartılması mümkün olan en iyi randımanın alınması için hayati öneme sahiptir. Tartı performansı üretimin karlılıĞını direkt etkiler. Ayrıca, tüketici bekle... - KOBAS TARTI SİSTEMLERİ - XLarge - Large - Normal - İletiŞim - Destek - sertifikalar - Referanslar - Hakkımızda - Anasayfa - TaŞıt Kantarları - Basküller - Endüstriyel Tartım - Teraziler - Loadcell - İndikatör - Şifrenizi mı unuttunuz? - Kullanıcı adınızı mı unuttunuz? - Kayıt ol - kantarci 05.01.2007 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 AM. |