![]() |
GÖKYÜZÜ ÇOCUK EVİ GÖKYÜZÜ ÇOCUK EVİ ÇOCUĞUNUZUN GELECEĞE EMİN ELLERDE YETİŞMESİNİ İSTİYORSANIZ BİR TELEFON KADAR YAKINIZ. BİZİ GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN. 2-6 yaş arası tripleks binamızda yavrularımızı görmek isteriz.. Genel Bilgiler 2005 tarihinde kurulan GÖKYÜZÜ ÇOCUK EVİ OKULLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 7 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.gokyuzucocukevi.com Gökyüzü Çocuk Evi Gökyüzü Çocuk Evi - Eğitimde çağdaş olmak, öncü olmak ve hep bir adım önde koşmak. İşte bunun için buradayız. Çocukevi, çocuk evi, çocuk yuvası, Gökyüzü, Ana Okulu, Okul öncesi eğitim, Çocuk Bakımı, Çocuklar, Eğitim, Dersler, Anaokulu, Çocuk Gelişimi, okul öncesi eğitim, ana okulu, anaokulu, öykü, masal, kreş, yuva, eğitim, çocuk anne baba | | | | | İ.E.E.T KOOP. Evleri Gülfem Sk. No:19 Gayrettepe - İstanbul 0(212) 275 60 22 | | Yemek listelerimizi artık aylık olarak sitemiden takip edebilirsiniz ... - ana sayfa - canlı izle - hakkımızda - kayıt formu -e ulaşın - Gökyüzünde Bir Gün - Eğitim Sistemi - Ebeveyn Rehberi - Fotogaleri - Çocuklar İçin - Yemek Listesi - Güvenlik ve uzaktan izleme amacsistemi, siz yavrunuzdan uzaktayken bile onu inte üzerinden izlemenize olanak veriyor. Uzaktan izleme için kullanıcı adı ve şifrenizi istemeyi unutmayın. Şimdi izlemek için tıklayın - Gökyüzü Çocuk Evi`nin eğitim sistemi tüm anaokullarının genel olarak uyguladığı çoklu zeka kuramına dayalı eğitim sistemini benimsemiştir. - Senin için özel çizgi filmler, masallar, oyunlar hepsi burada. Seç ve eğlenmene bak. Bu arada intete fazla vakit geçirme ve anne veya babanda yanında olsun. Şimdilik hoşcakal.. Masallar - Oyunlar - Çizgi Filmler - 25.07.2008YEMEK LİSTELERİ...... - 18.11.2007Işıl KARAHANın velisi - 17.11.2007Levent Tuna ÖZZENGİN-- velisi 25.08.2006 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:09 PM. |