Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/)
-   -   Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/615808-bizdeki-degisiklige-cevrenin-bakis-acisi.html)

neseli ceni 13-10-2010 02:08 AM

Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
merhabalar hepinize, ben kendimde şöyle bir değişim fark ettim bugün; kabullenemediğim bana aykırı insanlarla çok rahat anlaşır, düşüncelerine değer verdiğim dertleşmeyi sevdiğim insanlarla aynı frekansı yakalayamaz oldum...bu telkinleri denemeye başladıktan sonra beni gören her insanın değişikliğimi farkettiğini hissediyorum, gülen gözlerle bakan gözleri seviyorum ama eski anlaştığım insanlarda bunu göremiyorum..iyi mi oldu şimdi kötümü oldu diye düşünerek geldim bugün eve ama kendimi iyi hissediyordum, acaba bu insanlar eskiden hep şevkimi kıran insanlar mıydı anlamak güç...

mudokon 13-10-2010 11:25 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
yazdıklarından karakterinin telkinlerle değiştiği ve bu yüzden de eski arkdaşlarınla tam anlaşamadığını kastedettiğini düşünüyorum.böyle düşünüyosan telkinlerin etkileri sandığımızdan da büyük boyutlarda aslında.ilginç.

neseli ceni 16-10-2010 09:43 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
daha çok eskiden görüştüğüm negatif insanları hayatımdan çıkarmak istiyorumdu artık demek istediğim. bu histen çok memnun değildim çünkü; sevdiğim belli arkadaşlarım belli bir sorunları aşmaya çalışıyor bu aralar diye onları hepten negatif ilan etmek içime sinmemişti. çok mutluyum ve kimsenin bozmasına izin vermek istemiyordum. telkinler ilkgünlerde çok işe yaradı bi haftam kuşlar gibi hafif geçti ama şu an öyle değil. vücudum tepki vermeye başladı sanırım bu duruma geceleri diş sıkması gündüzleri mide bulantısı (2 gündür) devam edip etmemekte şüpheliyim. bi arkadaşıma açtım zaten bu durumu o da ilgilenmiş bi dönem bu işlerle bilgili diikatli olunması gerektiğini söyledi endişelerimi anladı. farkındalık yaratmak istemiyorum aslında kendimde ( zaten farklı olduğumu düşündüğümü söylersem umarım ukalalık olmaz) herkes gibi sıradan ve mutlu olmak istiyorum.ne zaman bi dilek dilesem mutlu olayım diyorum zaten.mutlulukk

smyrna1 16-10-2010 10:16 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
sorunlar birbirini çeker, kendilerinde sorun olduğunu düşünen kişilerde birbirlerini bulur, çünkü o zayıflıkla ancakkendi kendilerine yoldaş olabilirler, gelişimin arttıkça çevren değişecek bu çok normal ve güzel,mesela ben daha önce makam mevki cinsiyet ayrımı gibi nedenlerle iletişim kurmakta zorlandığım her türlü insanla hoş vakit geçirebilmeye başladım bundan güzel birşey olamaz....

neseli ceni 16-10-2010 10:36 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
bahsettiğim arkadaşlarım derbeder insanlar değiller mutluluk delisi de değiller ama akıllı-kültürlü-ne istediğini bilen-bildiğin insanlar..iletişim kurmaya alıştığım için garip davranıyor gibi hissetmek kötü.zaten bu durum geldi geçti.ilk günkü etkileri hissetmiyorum zaten.sizce neden?belki de doğru söylüyorsunuz sorunlu insan sorunluları çeker derken. arasıra enerjimi aldıkları doğru...ama onlardan çok şey öğreniyorum yada illa ki sorunlarım oluyor ve onlara ihtiyaç duyuyorum diyebilirim aslında.siz karar verin.ben de bişeyler iyi gitmiyor. istediğim gibi değil yani.eski halime döndüm diyebilirim telkinler de fasa fiso çıktı sanırım (telkinlerden önceki halime)

mudokon 25-10-2010 02:24 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
bahsettiginiz olay bende de oldu.yani ilk dinlemeye baslayinca 1-2 hafta super etki ediyor telkinler.sonra da sanki telkinler etki etmiyor hissi olusuyor.
telkinlerin etkisi o 1-2 haftalik surecte kesinlikle eminim.plesebo fln degil.ama telkinlerin muthis etki ettigi 2 haftalik surecten sonra acaba telkinler etki etmiyor mu?yoksa super halimiz bize normal geldigi icin mi etkisini hissetmiyoruz?buna bir turlu karar veremedim.

smyrna1 25-10-2010 02:31 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
şimdi ben sf teşhisi kondu ilaç tedavisi oluyorum mesela ilk kullanmaya başladığımda çok süpermiş dedim şimdi fazla bir etkisini hissetmiyor gibiyim ama artık yeni bilincimi özümsediğimden bu şekilde, telkinler içinde aynı şey geçerli, ilk bir kaç gün süper dedim sonradan pek bir etki hissedilmiyor ama her türlü tedavi medikal olsun, telkin olsun bitkisel olsun v.s. uzun süreli ver istikrarlı olmalı çünkü bu yaşımıza kadar değişmesini istediğimiz özelliklerimiz buna bolca vakit buldular, bu vakti yeni istediğimiz özelliklerede tanımalıyızki istikrarın gücünü görebilelim...

mudokon 25-10-2010 08:48 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
doğru söylüyosun smyrna1.istikrar şart. bir de telkin listesini çok kabartmakta etkisini azaltıyo olabilir.o yüzden ben 5-6 telkini geçmeyi düşünmüyorum.

şeniz 10-11-2010 09:56 PM

Cevap: Bizdeki değişikliğe çevrenin bakış açısı
 
Bende de aynı durumoldu.İlk başlarda(ilk 2 hafta iyiydi)Şimdi biraz biraz gene olumsuz düşünebiliyorum.Ama şuda bir gerçekkki yılların yerleşmişolduğu endişeler birden bire gidemez.Yıllarca saklamışız onları. haftada değişmez herhalde.Bu aynı kilo vermeye benziyor.Yıllarca alıyoruz.İKi haftada hemen gitmesini istiyoruz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.