Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/)
-   -   GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACIM VAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/19913-gorusunuze-ihtiyacim-var.html)

MEX54 28-12-2008 09:51 PM

GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACIM VAR
 
Arkadaşlar ben 2 yıllık myo mezunuyum ve bir fab. İşçi olarak çalışıyorum 27 yaşındayım bulunduğum bölümden ve işden memnun değilim onun için bu sene öss ye girmek istiyorum bunun diğer bir nedenide iyi bir kariyer elde etmek sizce bunun için geçmi kaldım ve size göre hangi meslek daha iyi bu konudada karar vermekte zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim
happy6happy6

sanemce 28-12-2008 10:10 PM

merhabalar mex54

hoşgeldin yanımıza.. mesajlarımızı büyük harfle yazdığımızda yorucu olduğundan düzelttim 12389

kendimiz için yapacağımız hiç bir şey için geç kalmış değiliz.. önemli olan mutsuz yaşamaktansa şartları mutlu olduğumuz şekilde değiştirmek.

sevgiler actionsmile

MuminOKAN 29-12-2008 08:56 AM

selam mex bende 27 yaşındayım. ve bende myo mezunuyum. açık öğretim 3. sınıftan devam edebilme şansımız var biliyormusun? ben kaydımı yaptırdım. fakat kayıtlar için süre, bir kaç hafta önce doldu.

inşallah önümüzdeki yıl başvurursun. yada ben en baştan devam etmeliyim ayrı bir bölüm okumalıyım diyorsan o ayrı. onun için iyi bir düşünmen lazım. içinden bir ses sana ne yapman gerektiğine dair bilgiler verecektir.
hem elektrik mezunu hemde işletme mezunu biri olacağım bir kaç yıl sonra :)

banu 29-12-2008 06:10 PM

selamlar:)Ben üniversiteye başladığımda 28 yaşındaydım:)Bence kesinlikle geç değil, hatta tam zamanı.Çünkü, olgun olduğun için 17-20 yaşlarına göre daha fazla sorumluluk hissediyor ve 'uzatmak gibi bir lüksüm yok' diyerek kırıp ders çalışıyorsun;)Bunun dışında meslek seçimiyle ilgili çok daha doğru seçimler yapıyorsun.Bence denemelisin.şimdiden başarılar:)

Quanta 29-12-2008 06:56 PM

Merhaba,
Adı Aylin kitabını okumadıysan okumanı tavsiye ederim. Gerçek hayat hikayesi. Aylin 26 yaşında Tıp fakültesine başlamaya karar veren ve doktor, sonrada uzman olan biri. Onun hayat hikayesi. Senin yaşın için hiçbirşey geç değil.

YESHAPPY 30-12-2008 08:40 PM

Hiçbirşey için geç değil. Ben de Myo mezunuyum 3 yıl olacak ocakta, işsizim 3 yıldır. Sevmedğim bir bölümdü sevmediğim mesleği de yapmak istemedim( desem de tabiki başvurdum kendi mesleğimle ilgili işlere) her neyse... Sevmediğin bir işse hiç bekleme geç falan değil imkansız diye birşey yok istedikten sonra temiz b kalple Allah'ın izniyle.Belli bi yaştan sonra ne kadar iş için geç deselerde ben buna hiç inanmadım inanmamaya da devam edeceğim.İlhan Şeşen kaçından sonra bi anda parladı en basit onu düşün. Kendine inandıktan sonra ve sevdiğin bi ii yapmaya karar verdikten sonra aşamayacağın engel olmaz bence. Şu an sevdiğim bi işe başlamak için kursa gidiyorum ve belli bir seviyeye geldikten sonra kendi işimi kuracağım.Başkalarının olumsuz düşüncelerini önemseme bu yolda. (bana terddütlü inananlar oldu çünkü :) ) Önemli olan yapabileceğine ve tabiki açıkta işsiz kalmayacağına inanman. E insanın sevdiği bi iş olunca başarı başarıyı getirir bence. Sevdiğin bi bölümü seç para bunda var diye seçme bence neyi seviyorsan ona odaklan engeller çıkarsa yılmazsın böylece.İnşallah 2009 da dilediğin işin hayılarla gelir sana.

dejaa 01-06-2009 09:03 PM

Cevap: GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACIM VAR
 
açıköğretimden tamamla hem işinide engellemez paranı da kazanmış olursun... benim güzel ülkemi myo mezunlarına çok ihtiyacı olmasına rağmen fazla değer vermiyor ...

SAYİLA 13-03-2011 06:45 AM

Cevap: GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACIM VAR
 
[quote=MEX54;97289]Arkadaşlar ben 2 yıllık myo mezunuyum ve bir fab. İşçi olarak çalışıyorum 27 yaşındayım bulunduğum bölümden ve işden memnun değilim onun için bu sene öss ye girmek istiyorum bunun diğer bir nedenide iyi bir kariyer elde etmek sizce bunun için geçmi kaldım ve size göre hangi meslek daha iyi bu konudada karar vermekte zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bir şeyler yapmak için asla geç değildir. 51 yaşındayım. Web tasarım kurslarına gidiyorum. Ben Gazi üniversitesi muhasebe işletme mezunuyum. Evet bu yolla para kazandım. Ama beni hiç bir zaman mutlu etmedi. Hep başka alanlarda kendimi geliştirdim. Giyim tasarım. Kuaförlük. Terzilik. Alternatif tıp. Cilt bakım. Kursları aldım. Neden? Çünkü O MESLEK alanında çalışmadan olayın içinde olmadan insan kendi için iyi olanı bulamıyor. Ben beni mutlu eden mesleği buldum. Kesmek, biçmek, dikmek,tasarlamak ve kıyafet süslemek. Ben bu alandaki başarımı muhasebe alanında gösteremedim. Oysa giyim tasarım konusunda alalade kurslara gittim. YANİ ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ TEK BAŞINA İNSANA GÜÇLÜ BİR KARİYER SAĞLAMAZ. SİZE TAVSİYEM. YARATICI YÖNÜ OLAN İŞLER KONUSUNDA ARAŞTIRMA YAPIN. VE O İŞTE ÇALIŞIN. YADA ÇALIŞANLARI ÇALIŞMA LANLARINDA GÖZLEMLEYİN. BİZ İNSANLARI TATMİN ETMEYEN MESLEKLERDE AŞAMA YAPMA ŞANSIMIZ YOK. BU ANLATTIKLARIM MASA BAŞINDA ÇALIŞMAYI SEVMEYECEĞİNİZ ANLAMINA GELMESİN. Dayım YMMM onunla çalışırkın seyretmeye doyum olmaz. Resmen kanatlanıp uçuyor.
2 farklı liste oluşturun
1- kendinizde beğendiğiniz beğenmediğiniz davranış şekilleri
2- çevrenizdeki insanların beğendiğiniz beğenmediğiniz davranış şekilleri

En sonda da beğendiğiniz, beğenmediğiniz insanların mesleklerine göre ayır.
Bu guruplamaları devamlı genişletmelisin

İleride birgün kendinin farkına varacaksın.

Zafer yolcusu 13-03-2011 11:13 AM

Cevap: GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACIM VAR
 
İşinden memnun değilsen biraz sermaye yaypıp kendi işini kurmanı öneriyorum.Kendin büyür kendin mutlu olursun. :)

Şanaa 27-07-2015 01:41 AM

Cevap: GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACIM VAR
 
İnsan ekmek yediği işi sevmiyorsa zor olur yaa.Anladığım kadarıyla çalışmak zorudasınız .Size nacizane bir önerim var.Hopo yöntemini deneyin farkında olmadığınız blokajları temizler.ve size uygun bir iş mutlaka bulursunuz ..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.