Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/)
-   -   Hangi Mesleklerde Telkinler Etkisi Daha Belirgin Hissediliyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/1123-hangi-mesleklerde-telkinler-etkisi-daha-belirgin-hissediliyor.html)

yeşillim2005 28-10-2008 11:25 AM

Ynt: Hangi Mesleklerde Telkinler Etkisi Daha Belirgin Hissediliyor?
 
fizik öğretmeniyim telkinler sosyal ortamımda bana cesaret veriyor
metafizik ,astrofizik,psikoloji,bilinçaltı konuları ilede ayrıca ilgileniyorum smiliyface

biosezen 27-02-2009 03:35 PM

SELAAMbende de acaba ne derler filan diye çekingenlik vardı.Uzun zamandır başvurmak isteyipte reddedilme korkusuyla başvuramadığım stajıma dün başvurdum.Nasıl oldu bende anlamadım.Dışarı çıkmak için hazırlanıyorum giyiniyorum vs. ama hala içimden allahalla ne bu cesaret napıyorum nereye gidiyorum ben diyodum.dün ben napıyorum şaşkınlığıyla staj yapacağım hastanenin kapısına kadar yürüdüm orda durdum.sonra buraya kadar bi his beni getirdi şimdi burdan dönmek olmaz dedim ve attım kendimi içeri!:)sorumlu kişinin odasını girdim ve yaz dönemi için 3 aylık satjımı kabul ettirdim! okadar mutluyum ki şuan yüreğime soğuk sular serpildi.müziklerimi dinlemeye devam edicem.ve ben bu müzikler sayesinde mükemmel bi biyolog olup farkımı ortaya koymak istiyorum ve bunu yapıcam! BU YAZ ÇOOK SÜPER OLUCAK! benim canım telkinli müziklerim:D

Ping Me 04-04-2009 07:22 AM

Cevap: Hangi Mesleklerde Telkinler Etkisi Daha Belirgin Hissediliyor?
 
hukuk fakültesinde okuyorum tanışma kısmındada belirtmiştim.meslek itibariyle de sosyal duruş ve kendime yakıştırdığım ceren anlamında da bu telkinlerin bende olumlu sonuçları olacağına inanıyorum.şimdi bunları yazarken düşündüm de aslında bu konuda iyi durumdayım,fikirlerimi söylerken kim ne der diye çekincelere gark olmuyorum.sevindim kendi kendime..ama benim de başka çıkmazlarım var kendi içimde.bir düşüncem olsa çekinmeden söyleyebilirim,söyleyeceğim deee işte onu düşünmeye odaklanmak başka düşünceleri düşünülme zamanları gelene kadar uzaklaştırmayı gerektiren bir şey yani tam da benim başaramadığım.henüz :) olcak olcak.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.