Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yaşlılıkta Görülen Hastalıklar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yaslilikta-gorulen-hastaliklar/)
-   -   Alzheimer hastalığı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yaslilikta-gorulen-hastaliklar/625063-alzheimer-hastaligi.html)

suphi2000lerden 10-06-2015 02:20 PM

Alzheimer hastalığı
 
Alzheimer hastalığı bunamanın en çok görülen şeklidir. Alzheimer daha çok 52-53 yaşlarına doğru ortaya çıkar.Hafıza bozuklukları, okuyamama, kendini ifade edememe, yazı yazamama şeklindeki işlev bozukluklarıyla başlar. Birkaç yıl sonra bütün akıl işlevlerinde gerileme ve ruhsal bozukluklar olarak ortaya çıkar. Bu tür bozuklukların farkında olması hastayı umutsuzluğa düşürür.

geciktirmek için

Elma suyu için: Beyindeki "asetilkolin" üretimini artıran elma suyunun yapılan araştırmalarda hatırlama hızını ve doğruluğunu artırdığı belirlendi. Elma suyundaki bu madde Alzheimer tedavisinde kullanılan Aricept isimli ilaçta da bulunuyor. Bu nedenle günde 1 elma tüketin ya da suyunu için.

Tarçın: Şeker hastalığı konusunda bir uzman tarçın yemenin zayıf, etkisiz insülini güçlendirdiğini belirledi. Çünkü 80 milyon Amerikalı insülin direncine sahip. Son yapılan araştırma, kimyonun Alzheimer hastalığının başlangıcını durdurabildiğini gösterdi.

Bu nedenle yiyeceklerinize ve içeceklerinize tarçın ekleyin. Yarım ve bir çay kaşığı tarçın birçok kişi için yeterlidir. Tarçını gıda takviyesi olarak suda çözünür şekilde de alabilirsiniz.

Kahve: Bir zamanlar sağlıksız olarak düşünülen kahve şimdilerde beynin yaşlanması için bir tonik olarak kullanılıyor. Alzheimer'ı ilerleten çeşitli kronik hastalıkları yıldırıcı olarak işe yarıyor. Araştırmada, günde 3-5 fincan kahve içen kadın ve erkeklerde Alzheimer gelişme riskinin yüzde 65 oranında azaldığı belirlendi.

marea476 06-09-2017 05:50 PM

Cevap: Alzheimer hastalığı
 
güncel...................


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.