Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yaşam (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yasam/)
-   -   Topluluk önünde konuşma fobisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yasam/625445-topluluk-onunde-konusma-fobisi.html)

riskaliyorum 12-11-2015 04:48 PM

Topluluk önünde konuşma fobisi
 
Merhaba;
Topluluk önünde konuşma korkum olduğu için bundan sürekli kaçtım. Tabi uzun süre başarılı da oldumkrzm67 Yine yeniden çıkıyor karşıma, ben de ihtimalinden bile korktuğum durumu çözmek için ciddi adım atmaya karar verdim. Tabi bunun için bir topluluğa ihtiyacım var. Bu korkuyu yaşayan ve Ankara'da oturanlarda biraraya gelip bir yonetici eşliğinde bunu alıştırmalarla yenebiliriz. Her hafta bir konu ortaya konup herkes belli süre spottan konuşur. Kurallarımız olur kimse eleştirmicek, söz kesmicek ne olursa oldun cesaret verecek. Eğer yeterli çoğunluğu sağlarsak bir yer ve yönetecek kişi bulabileceğimi düşünüyorum. Zaten burda mühim olan korkusu olan kişiler diğer kişi sadece yönetim yönlendirecek. Var mı benim gibi korku yaşayıp bunu sonsuza dek çözmek isteyen?
Teşekkürler..

hafiy01 12-11-2015 08:41 PM

Cevap: Topluluk önünde konuşma fobisi
 
bende buraya kaynak yapayım kb kardeş :D ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim 24 kasımda bir konuşma yapıcam tüm okulun önünde bayaa uzun bir metin ve özgüven 0 toplum önünde konuşma fobisi ultra seviyede yani bittim diyebilirim lütfen birileri bana yardım etsin ölmek istiyorum şuan benim için çok önemli topluluk önünde konuşmayı ne kadar dinlesem kesin etki alırım bana yardım edin LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ

riskaliyorum 13-11-2015 11:00 AM

Cevap: Topluluk önünde konuşma fobisi
 
Ankarada mi yasiyorsunuz?

hafiy01 13-11-2015 07:21 PM

Cevap: Topluluk önünde konuşma fobisi
 
Adanadayım

riskaliyorum 13-11-2015 09:13 PM

Cevap: Topluluk önünde konuşma fobisi
 
Size psikologumun onerisini anlatabilirim. Once korktugunuz ortami gozunuzun onune getirin. Tum duygu kaygilari iyice hissedene kadar canlandirin. Sonra onu bi karede dondurup siyah beyaz duvara asin(zihninizde tabi bu calismadan once vucudunu rahat gevsek ve gozleriniz kapali olsun). Sonra olmak istediginiz sahneyi canlandirin. Nasilsa idealiniz. Ozguvenli rahat vegulumseyen nasil istiyorsaniz. İnsanlar da size bakiyor memnun takdir edici ve alkisliyorlar. Siz gulumsuyorsunyz ve bir fotograf daha cekin zihninizle. Siz kicamansinuz insanlar minicik. Renklendirin bu sahneyi butuk nu fotograf olsun. Simdi bunu diger fotografin ustune asin digeri altinda eriyip yok oldu. İste bu anda yumruhunuzu sıkın bu ani bilincaltinizda netlestirmek icin. Bunu bikac kere daha yapin. Sunumu yapmadsn once sahneye cikarken yumrugunuzu sıkın. Basarilar :-)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.