![]() |
Cevap: Eskilerim ; 956k258892588925889 |
Cevap: Eskilerim ; Merhaba Siyahça [B]Gerçekten bir solukta okudum hayatının bir kesitini.Ne varsa o 2006 ve 2007 lerde artık benim içinde hoş olmayan yıllardı.Affettim affetmeye çalışıyorum o yılları.Aslında unutmak istiyorum bende ama unutmamak gerek tecrübe olarak hanemize yazılıyor bu yaşanmışlıklar. Güzel yüreğine emeğine kalemine sağlık.Sana imzamdaki sözleri armağan ediyorum benim için derin manası olan Mevlananın sözlerini kalbinden okumanı rica edeceğim.Güzel günlerin habercisi sana koşarak geliyor bunu hissediyorum sevgimle kal... |
Cevap: Eskilerim ; bu sitenin üyeleri bende gözyaşı bırakmayacak..ağla2 hergün sizi daha çok, daha çok seviyorum! sayın Merto ve Vodoo, çok teşekkür ederim size.. biliyor musunuz bence insana şiirler yazdıran duygu ACIdır...aşktan da yazılır belki, ama acıyla yazılanlar kadar iz bırakmaz içinizde... kanser olduğunu söyledi, inandım, istemesem de inandım...O ölüyor diye kendimi ölüme mahkum ettim...az kalmıştı...hatta denedim!..şimdi o sapasağlam, ben eridikçe o şifa buldu...ve hale bakın ki şimdi ''aman benden uzak olsun'' dediklerim arasında... hüfff, utanç verici, içimi acıtan şeyler... çok şükür bitti- gitti... :) |
Cevap: Eskilerim ; Alıntı:
sevgili Siyahça en güzel ve doğru sözü söylemişsin canım. Şükürler olsun. bundan sonra tüm yaşamın her anı şükürlerle dolsun canım. girlhahagirlhaha |
Cevap: Eskilerim ; birgün rüyamda ölüyordum.aslında rüya mıydı hala emin değilim.o ara ölümü, nasıl birşeye benzediğini sıkça düşünüyordum ve işte o gün (zamanı, gün mü gece mi olduğunu hatırlamıyorum) yeni uzanmıştım..daha henüz odadaki sesleri bile duyabiliyordum, demek tam dalmamıştım.. bedenimden bir metre kadar yükseldim...kendimi yatakta uzanmış olarak görüyordum...ölüm anındaydım, can çekişiyordum...o duygunun ne ağır birşey olduğunu anlatamam! ölümle ilgili kafamdaki en çengelli soru işaretine cevap buldum; ölürken fiziksel acı çekmiyorduk...ama ruhun maruz kaldığı o acı!...bir an önce bitsin istiyordum, bitmiyordu! ölüm anı uzadıkça uzuyor, hareketsizce beklemek feci ızdırap veriyordu... niye anlattım şimdi bu garip, acı deneyimi? çünkü içimde korkunç birşey keşfettim! o ölüm anının uzayıp giden eziyeti bana hiç yabancı değildi! hayatımın pek çok döneminde ben aynı ağır duyguyu hayatın kendisi için hissetmiştim!! şimdi galiba eskisi kadar sabırsız değilim...acelem yok, bekliyorum... y789 |
Cevap: Eskilerim ; bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor...ya da hiçbir şeyi değiştirememişim gibi...hani nasıldı o masal sözü? 'az gittim uz gittim, dere tepe düz gittim...bir de arkama baktım ki ne göreyim! bir arpa boyu yol gitmişim!' |
Cevap: Eskilerim ; uçsuz bucaksız bir çöldeki tek bitki...en sert iklime ölmemek için direnen bir kaktüs...yaşamasının kimseye, kendine bile bir faydası yokken, inatla nefes alan bir kaktüs...aslında hayatta kalmaktan başka çaresi olmayan, ölmeyi de yaşamayı bilmediği gibi bilmeyen...dikenleri, görülenin aksine kendi içine batan bir kaktüs... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 AM. |