Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yakınlaşmaktan Korkma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yakinlasmaktan-korkma/)
-   -   Yakınlaşmaktan Kormak- Yanlız Kalmaktan Korkmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yakinlasmaktan-korkma/1422-yakinlasmaktan-kormak-yanliz-kalmaktan-korkmak.html)

stormguard 16-01-2009 10:18 AM

İçinde kök salan anne babanı öldüreceksin, ilk koşul bu.. onların attığı negatif tohumların hepsinin kökünü söküp atacaksın, bunu yaparken gözünü bile kırpmayacaksın.. Sana ne girdilerse, çıktın odur.. girilenleri değiştir ki çıktın farklı olsun.. bunun nasıl yapılacağıyla ilgili yüzlerce yazıda zaten forumda mevcut.. faydalanmanızı dilerim.. sevgiler.

MuminOKAN 16-01-2009 10:19 AM

sadece ideallerinize gidecek kapıları bulmaya çalışın, yorulmayın. yorulunca daha zinde oluyorsunuz. -her anlamda gününüz geç bitti ertesi sabah erken kalkınca daha zinde oluyorsunuz, bi kaç günden beri miskinim :) -

biliyormusunuz? şebnem ferah şarkısı var "okyanus"... ne kadar iddialı... şarkının sözlerine kulak verin...

Okyanus

Önümde ağır bir kapı ardında okyanus var
Ben zaten suda doğmuşum kapıyı açmam gerek
İşte o an biri geliyor tutuyor kulağımdan
Gözü anahtar deliğinde "bak" diyor sadece burdan
"bırak" diyorum o küçücük resmi
Yetmez bize bu küçük esinti
Nerde törpülendin böyle "olmaz"diyor tutup ayak bileğimi. .
Şimdi önümde ağır bir kapı ardında okyanus var
Bir de bileğimden biri çekiyor benimse kapıyı açmam gerek
"bak" diyorum koca dünyaya buradan derhal çıkmak gerek
Bari çekme bileğimden benim her şeyi görüp öğrenmem gerek
Bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek
Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek
Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara
Sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek. .
Şimdi önümde ağır bir kapı ardında okyanus var
Bir de bileğimden biri çekiyor benimse kapıyı açmam gerek
"bırak" diyorum o küçücük resmi
Yetmez bize bu küçük esinti
Nerde törpülendin böyle "olmaz" diyor tutup ayak bileğimi
Bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek
Sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek
Anahtar deliğinden görünen bu küçük manzara
Yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek.

MuminOKAN 16-01-2009 10:30 AM

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 296712)
İçinde kök salan anne babanı öldüreceksin, ilk koşul bu..

öldürmese, sadece sevgi ile teşekkür edip, uğurlasa?

dusun2

stormguard 16-01-2009 01:24 PM

öldürmek en büyük sevgidir, canı canana kavuşturur, o yüzden azraile canı canana kavuşturan melek derler tasavvufta.. öldürmekte şiddet yoktur, dönüşüm vardır.. sevgisiz bir dönüşüm zaten imkansızdır.. kelimeleri farklı anlamlarda kullandığım anlaşılmıştır umarım :)

Aidaf 16-01-2009 04:56 PM

Stormguard önemli bir noktaya değinmiş..Bununla ilgili Harol Bloomfield'in "Anne Babadan boşanmanın özgürlüğü" adlı kitabı önerebilirim..Ki kendim bizzat hala uğraşmaktayım bu özgürleşme işi ile..sevgiler

MuminOKAN 16-01-2009 05:01 PM

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 298132)
öldürmek en büyük sevgidir, canı canana kavuşturur, o yüzden azraile canı canana kavuşturan melek derler tasavvufta.. öldürmekte şiddet yoktur, dönüşüm vardır.. sevgisiz bir dönüşüm zaten imkansızdır.. kelimeleri farklı anlamlarda kullandığım anlaşılmıştır umarım :)

tasavvuf bilgim olmadığı için, bilinen anlamında kullanıldığını düşündüm.
bilgilendirdiğin için teşekkürler. super

askraksi 22-01-2009 03:01 PM

bn ise yakınlasmaktan korkarım...yalnızlık gerekır bazı durumlarda...=)

ECEM18 22-01-2009 03:45 PM

bende yakınlaşmaktan korkanlardandım sanki insanlara yaklaştığım zaman bana zarar vericekler gibi geliyordu çünkü yaklaştığım insanlar beni üzmüşlerdi o yüzden herkes onlar gibi olacak sanıyordum ama farketmiyordumki bu benim için bir sınav,onlardan öğrenmem gerekenler varmış onları ancak bana onlar anlatabilirdi.canım biraz acıdı tabiki yaşarken ama arkama dönüp baktığımda bunlar sayesinde büyüdüğümü,olgunlaştığımı gördüm iyiki yaşamışım.sonra okudukça,araştırdıkça,kendime yatırım yapmaya başladığımda bunların benim bir sınavım olduğunu bunlardan buşekilde arınmam gerektiğini düşünmeye başladım.artık insanlara beni üzermi diye düşünmeden yaklaşabiliyorum ben bu korkularımı yendimblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 AM.