![]() |
Portekizce Merhaba Ben Refikcan. Yeni üye oldum. ve Madem dil bölümü var benimde bir katkım olsun. Ben Brezilyada 9 ay kaldım. Portekizce hakkında sorusu olan olursa zevkle yardımcı olurum. Konuşma dilini iyi biliyorum , Sadece grammarım kötü. ve ispanyolcaya benzediği gibi italyanca ve fransızcada ortak kelime haznesi geniş bir dil. En çok konuşulduğu ülkeler : Brezilya, Portekiz , Angola ,Mozambik ve birkaç Afrika ülkesinde konuşulur. Evet bilmek istediğiniz herhangi bir sorunuz (elimden geldiği kadar artık s456 ) |
Ynt: Portekizce yha mütiş bi dil ya çok çğrenmek isterdim ama internetten biraz araştırdım zor:) |
Ynt: Portekizce aslında ingilizce bilen bir insan için o kadar da zor olmaması gereker , en azından kendi adıma , zaten Türkçe - Portekizce piyasada sözlükte yok öğrenirken ingilizce portekizce gittm , ama gerçekten fazlandan bir dil daha bilmek çok güzel bir duygu , ve portekizce şarkılara çok güzel uyan bir dil diye düşünüyom. keşke daha çok kişi bilse diyorm ama gerçekte az olan değerlidir super |
Ynt: Portekizce merhaba REFQ, abim portekizce ogrenmek içi ortekize gitti, ama elinde kaynak yok acaba kaynak bulmada ona yardimci olailir misin? simdiden tesk iyi aksamlar |
Ynt: Portekizce bayadır siteye girmemiştim , izmirli arkadaşım , benimde yakındığım bu aslında pek kaynak yok , ama önerebilceğim Rosetta Stonenun portekizce eki var o iyi çalışarak , gerisini hep ingilizce - portekizce öğrenecek , ingilizce tahminimce iiyi biliyorudur , eğer öğleyse gerisi gelişir, konuşa konuşa ama benden bi tavsiye , her gün otursun bi kaç kelime fazla yazsın , kelimelerin yazılışlarını cümle yapılarını öğrenmek için munkün oldukca yazarak çalışsın ve ileri aşamada kitap alıp okusun , ben böyle geliştirdim. diyebileceğim bunlar , kolay gelsin merak ettim ne için gitti ki abin , yani pek kullanım alanı yok Portekizce'nin özellikle portekizce seçmesinin sebebini merak ettim :D neyse iyi şanslar |
Ynt: Portekizce Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 PM. |