Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Videolar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/videolar/)
-   -   SİGARAYLA CİĞERLERİMİZİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖSTEREN BİR DENEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/videolar/5007-sigarayla-cigerlerimizin-ne-hale-geldigini-gosteren-bir-deney.html)

empati72 06-03-2008 09:37 AM

SİGARAYLA CİĞERLERİMİZİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖSTEREN BİR DENEY
 
Adam üşenmemiş oturmuş yüzlerce sigarayla bir deney yapmış. İzleyin hem çok ilginç hemde iğrenççç..




http://www.metacafe.com/watch/914475...ng_watch_this/

http://www.metacafe.com/w/914475

AZARRATH 03-09-2008 03:21 PM

Ynt: SİGARAYLA CİĞERLERİMİZİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖSTEREN BİR DENEY
 
Miğdem sigrt56

Şu merete iyiki hiç başlamamışım

Sensible 19-11-2008 12:27 AM

Ynt: SİGARAYLA CİĞERLERİMİZİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖSTEREN BİR DENEY
 
Yurtdışında sigara paketlerinin üzerine,sigara içtikden sonra nasıl olacağına dahir resimler koyuyorlar....Bence bu daha iyi bi çözüm olur...Ben kullanıyorum bu veleti mesela bunu izledikden sonra biraz olsun iğrendim....Ama normalde Türkiye'deki paketler üzerinde yazan şeyler hiç etki yapmıyor:)

Yilmaz 19-11-2008 11:58 PM

Ynt: SİGARAYLA CİĞERLERİMİZİN NE HALE GELDİĞİNİ GÖSTEREN BİR DENEY
 
Arkadaslar sadece sigarami tonlarca uyusturucu sagdan sola, soldan saga dolasip dururken sigara icin bazi ülkeler güzel seyler yapiyorlar, fakat bu benim karnimi doyurmuyor malesef. Ben isvicrede yasiyorum, bir bucuk yil pizza dagittim evlere ve inanin cocuklu, cocuksuz bir sürü insan uyusturucu cesitleri iciyor. Hic bilmedigim seylerdi ve bu zaman zarfinda uyusturucularin ( Sarilip icilen türden ) kokularindan bile ne kadar cok cesidin buralarda pazarlandigini anladim. Neredeyse her sehirde devletin kontrolu altinda bu bagimlilik yapan maddeler verilmektedir, bunu su sekilde dusunuyorum belkide disaridaki uyusturucu saticilarinin islerini azaltmak ve insanlarin bu tarz satici almalarini azaltmak olabilir. Yemen de cemen otu diye birsey var ve halkin yüzde doksani öglen saatlerinde isi gücü birakip bu otu agizda saatlerce cigneyip kafayi buluyorlar, daha sonra bir kac saatlik uykuda uyuyorlar. Bu insanlardan insanliga ve kendi ülkelerine ne gibi faydalari olabilir. Üzülerek söylüyorum ayrica müslüman bir toplum olarak buna nasil izin veriyorlar? Saygilar hapinize.

tabacana26 04-01-2009 08:30 PM

ben sigara içmediğime daha çok sevindim neyse ya sigarayı içenler düşünsün kanser çucuğu zehir insanı öldürür ve ya süründürür
atakan beyin emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.