![]() |
Bu Son Sigaranız Olabilir Sigara içenlere uyarı amaçlı biraz da komik bir video 44 [youtube=425,350]j_46ECeJ2_w[/youtube] |
Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir [youtube=425,350]MYXsl9kCLVw[/youtube] |
Bu Son Sigaranız Olabilir Bu videoyu özellikle izleyin sigaraci arkadaşlar.Ben Türkçe alt yazıılısını bulamamıştım Yakamoz türkçesini eklemiş. |
Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir Sagol Yakamozcum, sigarayi birakmak istiyorum ve siteyi gezerken bu videoya rastladim ve cok etkilendim gercekten cok iyi bir video tekrar sagol sanirim simdi daha ciddiyim birakma konusunda super |
Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir yakamoz cok saol arkadasim emegine saglik daha once izlemistim ama buraya koyman iyi olmus.tam ibret alinacak bir video umarim sigara icen arkadaslarin isine yarar. |
Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir teşşekkürler video için bende sigarayı nasıl bırakacağımı düşünüyodumvideo yu izlemem yetti başka sze gerek yok. |
Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir o videoları seyretmedende biliyorum içeriği..ramazanın 1. günü sigarayı bıraktım..durun kesin bir tarih olması için imsakiyeye bakayım..BEN HAYAL AYAZ 13-09-2007 TARİHİNDE SİGARAYI BIRAKTIM..(BU SEFER ÇAVDAR EKMEĞİ BAHANE OLMADI) çünkü o tarihte çavdar ekmeği satışlarıda durdu.. |
Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir BEN HAYAL AYAZ 13-09-2007 TARİHİNDE SİGARAYI BIRAKTIM..ÇAVDAR EKMEĞİ SATIŞLARI DURDUĞU İÇİN...ÇAVDAR EKMEĞİDE BAHANE OLMADI..ÇOK MUTLUYUM VE ÖZGÜRÜM. |
Ynt: Bu Son Sigaranız Olabilir Alıntı:
şükür yarabbi şükürr!!! gulensmiley nihayet ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM. |