Konrad Beezo | 14-10-2013 11:56 PM | Uykum bölünüyor Yaklaşık 6 ay önce rüyalarımı anlamlandırmak istiyordum. Çünkü bir önceki gün gördüğüm rüyanın devamını ilerletiyordum, senaryo gibi. Bunu yapmadan önce her gece "Bugün şu kadar rüya göreceğim, şu kadar dakika göreceğim" diye diye bir gecede bir kez uyanırken üç-dört sefer uyanmaya başladım. Rüyalarımı mozaik mozaik birleştirmeye çalışıyorum, ama bu amaçla zaten düzensiz olan uykuma iyice zarar verdim. 4-6 saat uyuyorum. Fiziksel açıdan kendimi yorgun hissetmiyorum, ama bir işe odaklandığımda dikkatim çabuk dağılıyor, bazen gündüzleri çok uyuyasım geliyor, ama gündüz fobim var. Aydınlığı hiç sevmiyorum, gündüz vakti yatınca, 2 gün boyunca fiziksel açıdan toparlanamıyorum. Hayatım boyunca 4 veya 6 saat uyumanında normal olacağını sanmıyorum. 5 sene öncesine kadar anti depresan kullanıyordum ve 12 saatten fazla uyuyordum, uygun pozisyonu yakaladığım an kendimden geçiyordum. İlacı bırakalı çok oldu ama en azından 8 saat uyumak için ilaç almak istemiyorum. Ne yapabilirim ? |