Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Uykusuzluk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/)
-   -   Uyuyamadığını söyleyenlere yardım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/463-uyuyamadigini-soyleyenlere-yardim.html)

pisimbat 20-03-2007 12:09 PM

Uyuyamadığını söyleyenlere yardım

Bende gece yatağa en erken 03:00 civarında giriyorum uykuya dalmam 4 oluyor hatta bazen 5oluyor öğle 11- 12 gibi kalkıyorum
istesemde yada ne kaadr yorgun olsamda erken uyuyamıyorum bu durum beni pek rahatsız etmiyor aslında krzm67

Goldragoon 13-06-2007 01:04 PM

Ynt: Uyuyamadığını söyleyenlere yardım

bende uyuyamam ama genelde erkenden kalkarım... gece 1 e doğru yatıp 2 ye doğru uyuyup 6:30 civarı kalkıp uykumu aldım diyebilir miyim... bide geceleri 4-5 defa geri uyanıyorum... en çok uyudum dediğim gün 7 saat uyumuştum (elbette çook önceleri 3 gün kadar bi rekorum vardı uykulusmile... ama şimdilerde 4 saat uyursam ne mutlu bana... hatta uyurken bazen rüya görmesemde uyanmasam da astraldeymiş gibi kapalı gözlerimin ardından odayı seyrediyorum... karanlıktan korktuğumdan bir aydınlatan olmadan da uyuyamıyorum... işin daha kötü tarafı karanlık bi oda da rahatlıkla ışık varmış gibi görebiliyorum ama biraz renksiz oluyo... vs vs
en az ben uyuyorum galiba utananadam
ama 3 gün (den az) kadar uyumak çook güzeldi... sadece tuvalet için kalkıyordum... 2 kere su içmiş 1 kere de tuvalete gitmiştim... babamın zoruyla kaldırılmıştım yoksa yemek yemeden birkaç gün daha gidecektim... kalktıktan 6 saat sonra yeniden uyumuştum utananadam şimdi 6 saat uyusam kardır uykulusmile ::)

YAZGÜLÜ_81 09-07-2007 12:00 PM

Ben de uyuyamıyorum yani geceleri ,yarasalar gibi geceleri yaşar oldum 4 den önce uyuyamıyorum gündüzde uyumakla gün bitiyor uykusuzluk iyice arttı ben de işe başlamalıyım bir an önce
akşam 2 de yattım yine uyuyamadım daha kötü sabahı ettim kalktım oturdum yine offffffffff 4897

BeYzA33 19-07-2007 06:09 PM

Teşekkür ederim... :)

ramtha333 20-07-2007 01:22 AM

Bende çok geç uyuyorum geceleri..Baksanıza bu saatte hala netteyim..Gece Kahvesi açalım bu uyuyamayanlarla birbirimizi teselli ederiz..Belki hep beraber uykuya dalarız..Beyza ne dersin????

carlosvela 14-12-2010 09:09 AM

Cevap: Uyuyamadığını söyleyenlere yardım

ben 2.ogretım ogrencısıyım aksam 5 te kı dersım kacıyor gerısını sız hesap edin artık:)

Işıldayan Safir 18-12-2010 02:23 PM

Cevap: Uyuyamadığını söyleyenlere yardım

Alıntı:

carlosvela Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782983)
ben 2.ogretım ogrencısıyım aksam 5 te kı dersım kacıyor gerısını sız hesap edin artık:)

Sanırım senin sorunun uyuyamamak değil de geç uyuyup geç uyanmak. Bir gece hiç uyuma. :) Ondan sonraki gün erken uyumaya başla. :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM.