![]() |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daha önce çok foruma üyeydim herkes ayrı telden çalardı seviye yoktu ama bu siteye üye olduğumdan beri burada diğerlerine göre cok farklılık görüyorum birincisi herkes birbirine karşı çok saygılı ve hoşgörülü bence bu sitenin bir ayrıcalığı daha varki oda biz bir aileyiz kavramı sanıyorum ortak noktamız cok benim için burada olmak bir ayrıcalık burda olduğum için çok mutluyum ve üye olan bütün kardeşlerime mutluluklar diliyorum |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evet size katılıyorum bence de saygı ve sevgi dolu ve hoşgörülü insanlardan oluşan bir site.Saolun bizi kardeşiniz olarak gördüğünüğz ve iyi dileklerde bulunduğunuz için...Hoşçakalın... smiliyface |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Çok geçmez 4-5 ay sonra "Ne oldu bu siteye neden hoşgörü ortamı bozuldu" diyebilirsiniz 98569 Aslında insanların olduğu yerde kavga da olur döğüşte 26 umursamazlıkta neseli56 Benim öyle bir beklentim yok bu nedenle hayal kırıklığına uğramayacağım..Aslında tartışmaların bir kısım fikir jimnastiğidir bisiklet Ancak elbette fark var.. Bir kere burası rastgele konularda oluşmuş sadece sohbet forumu değil.Bilgilenme forumu.Bu nedenle hoşgörüsüz kişiler pek bir alan bulamıyorlar kendilerine. İleride böyle durumlar meydana gelirse yani üyelerden birisi diğerine hakaret edersede gerekli önlem en başından alınacaktır. Bakalım iler ki zamanlar neler gösterecek.Ne olursa olsun ben hayal kırıklığına uğramayacağım.. Size bu güzel mesaj ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yanılmıyorsam sitede müthiş bir artış var son günlerde aslında hakkım olmayarak bu artıştan biraz tedirgin oldum atakan abinin dediği açıdan yani acaba sitedeki kalite düşer mi gibisinden 4897 Fakat tabiki bu aslında çok mantıklı değil yararlanmak isteyen bütün insanlar bulsa keşke siteyi..Ayrıca herkesin kalabileceği bir site değil içerik açısından,yani sırf bilgi içermesi çok da çekici gelmeyebilir bazılarına...neyse işte hismiley |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Siteye katılan yeni kişilere bakıyorum hepsi birbirinden değerli...Bazılarının mail uzantılarında web adresleri var...Şöyle bir göz gezdirdim bir kaçına kişisel gelişim ile ilgili bilgi sahibi paylaşacağı çok olan kişiler katılmış aramıza..Bu da yeni şeyler öğreneceğiz onlardan demektir blissy sapkal89 |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı:
|
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bir Çinli bilgeden... Bir yıl sonrayı düşünüyorsan; tohum ek Ağaç dik; on yıl sonrasıysa tasarladığın * Ama düşünüyorsan yüz yıl ötesini Halkı eğit o zaman... * Bir kez tohum ekersen bir kez ürün alırsın, Bir kez ağaç dikersen, on kez ürün alırsın, Yüz kez olur bu ürün, eğitirsen halkını Birisine bir balık verirsen, doyar "bir defalık" Balık tutmasını öğret doysun ömrü boyunca... Sitemizi ziyaret eden veya üye olan tüm arkadaşların ( ben de dahil) kendilerini iyileştirmek, geliştirmek istemeleri amacıyla yola çıkan bireyler olarak her birinin değerli olduğunu düşünüyorum. Bu forumda herbirimiz bilgi ve tecrübelerimizle hem öğretmen, hem öğrenciyiz. Paylaşımlarımızla zenginleşeceğiz ve birbirimizi zenginleştireceğiz... sung66 |
Lerzan evet insanları belki de sınıflandırmasaydım daha iyi olurdu. Benim kaitesiz diye tabir ettiğim aslında (belki ağır oldu ama) kendini geliştirmeye açık olmayan (vakti ve fırsatı olduğu halde) senin de tarif ettiğin ve hiç fırsatı olmayan ama hayattan çıkardığı derslerle kendini geliştirmiş ve geliştirmeye açık çok insan var benim de etrafımda da.Senin de bahsettiğin okumamamış, okuyamamamış insanlar değil. Bi örnek vereyim mesela tanıdığım biri. Şu an müdür ama bundan sonraki işi bundan daha iyi biyer olmayacak ben görebiliyorum.Çünkü bütün gün fırsatı olduğu halde yöneticilik üzerine bir tek kitap okuduğunu görmedim.Hani bizim tabir ettiğimiz bi deyim vardır "ne oldum delisi" aynen öyle. Ben sadece objektif yaklaşıyorum o ve onun gibilere. Sadece gelişime açıklık kastettiğim. |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aslında dediğin gibi bu kıyaslamalar beni de çileden çıkarıyo.Ama aynı zmaanda insanlardan yapmamız gereken şeyleri değil yapmamamız gereken şeyleri de öğreniyoruz.Tabi bu insanların aralarındaki farkı ayırdedebildikten sonra.Ve bu farkı ayırdedince sınıflandırma başlıo. 4897 |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kıyaslama değil, ama ayrımın farkında olarak herkezi kucaklamak gerekir. Kaplan çok sevimli olabilir ama kafesinde sevilmezse zarar verir doğası gereği. Bu bölümde yazılanlar, tartışılanlar için bir özdeyiş: Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyus Sevgiler hepinize. |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyus super super super |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valla merto doğru söylüyosun kucaklamak falan ama ben bu tür insanlara mesafeli olmayı yeğliyorum. Tabiki onlara öğretmekten zevk de duyarım ama ben o na zorla öğretemem ki.Bir müdür bilgisayar öğrenmek istemiyosa gerisini sen düşün.Ve kucaklamak bir yana o kişilerin doğruları arkamı döndüğüm anda bana zarar verebilecek nitelikte. Dedim ya toplum psikolojisi diye.Öyle görmüş ne yapayım mesafeli bir şekilde onu bilgisayar öğrenmeye ikna edeyim o zaman dusun |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! etterna_ Bence birine yol gösterirsin bilgin ışığında,belki destek olursun amaaaa öğrenmeye açık değilse istemiyorsa o da onun kişisel tercihidir kimse karışamaz ,karışmamalı.Yani merto beyin gönderdiği yazının en sonu Bilmediğini bilmeyenden ve ben de ekliyim ısrarla istemeyenden kaçınız. smiliyface smiliyface |
blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy Lerzaaaaann pabucu yarıııımmmm çık dışaarıyaaaa oynayalııımmm. !!! gssmile fbsmile gssmile fbsmile |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ya aslında lerzanı anlayabiliyorum. Bikaç sene önce ben de insanlara karışmayı değil izlemeyi yeğliyodum.Ama ağır bi depresyon geçiriyodum.Gerçi zaman zaman yine yaşadığım bi şey bu aralarda yaşıyorum ve bikaç şey daha psiyatriye gitmeyi düşünüyorum. Lerzan abla diyebilirmiyim bilmiyorum ama özür dilerim psikoloğa göründünüz mü? Depresyon başlangıcı ya da ağır bir depresyon geçiriyo olabilirsiniz. |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sevgili dostum senin fikirlerine muhalefet için değil sadece farkettiysen özür dileyerek sadece belki yardımım dokunur diye düşünmüştüm. Tabi nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşünebilirsin.Yakınında bir psikoterapist olması çok iyi bence çok şanslısın ve insanlardan uzak durabilecek ortamı kendine yaratabilmen de büyük ayrıcalık.Ben onu yapmak isteyip yapamayanlardanım. hismiley |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sevgili Lerzan bir konu üzerinde durmak istiyorum. O fanus içindeki pirelerin üzerindeki cam zaten o senin zır deli dediğin insanların gösterdiği anlatırsan ömür yetmez dediğin davranışlar.Adı üstünde "öğrenilmiş çaresizlik".Biz hep bize engel olanların nasihatleriyle engellendik. Sosyo fobik olduk, depresif olduk vs. Önemli olan bu engelleri yok sayıp içimizdeki çocuğu uyandırmak(belki klasik ama). Bilmiyorum seni hayatta ne bu kadar üzdü.Ama yaşadıklarımızdan ders alıp daha da gaza gelmememiz için ne sebep var.Devam etmek istiyorum ama mesaim bitti eve gidince devam etmeye çalışcam.Şimdilik hoşçakal (sakın beni yanlış anlama) |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biraz daha konuşursanız ağlıcam şimdi hee :( ağla |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bir şey daha boyle veya sizden farkli dusunuyor diye insanlara komik-hakaret veya saygisizlik tesebbusu ya algilanirsa diye birakiyorum ben de pirelerin ziplayarak kendilerini hapsettikleri edinimin camini kimi temizleye parlata.. kimi kIra kIra.. hos kirsa nolcek ki? haala pire hala dunyada. ha camin altinda ha camin ustunde misali.. Bu cümleden anladığım "sen okuduğun kitabı bırak kmseye okutmana ya da okumana gerek yok yanlış anlayabilir Bir işe yaramaz ne yaparsa yapsın.Ölcez gitcez nasılsa" mı? Yanlış mı anladım bir açabilir misin? Ama ortak yanımız yok "ortaklik hissetmiyorsam kesip atarim. tek basima kalana kadar.. sonra? e cikar benim gibi yalnizlar oynariz o zaman yeniden .... cikarsa da ne ala cikmazsa da... " mı dersin?Benim de yalnız olabilme ihtimalimi düşünmeden... hismiley |
bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Benim de en çok hoşuma giden yanı bir paylaşım sitesi olmasıdır insanlar her şeylerini açıkça paylaşıyorlar belki çoğu insana anlatmadıkları deneyimleri bu sitede paylaşıyorlar |
Ynt: bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herkes inanılmaz içten samimi harika bir şey ya ... bundan çok seviyorum paylaşım tecrübe duyguların bir potada erimesi gibi sıcacık bir ortam işte daha ne olsun ... :) |
Ynt: bu sitenin en sevdiğim yanı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bu sitenin en sevdiğim yanı :) diğer sitelerin aksine insanı sanal hayata değilde gerçek hayatla olan bağlarını kuvvetlendirmesi... Henüz çok yeni bir üye olmama rağmen tahmin bile edemezsiniz bendeki değişiklikleri. En belirgin değişiklik ise msn üzerinden yapılan gereksiz yazışmaların sonlanması diyebiliriz. Ama sakın küçümsemeyin... Bu varya günün yarısını Pc başında geçiren biri için çağ atlamak gibi bişey... Birde ben günün belli kısımlarımda kalp atışlarıma yoğunlaşırdım ve onun sesini duymaya, hiç dokunmadan... Şimdi ise yoğunlaşmama gerek kalmadı. Çünkü her zaman duyabiliyorum. ŞİMDİ ŞU AN BİLE. :) Sizi seviyorummm....... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM. |