Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   İnadım İnattır Benim... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/621321-inadim-inattir-benim.html)

Işıldayan Safir 23-07-2012 03:59 PM

İnadım İnattır Benim...
 
İnadım inattır benim...

İçimdeki cenneti cehenneme çevirmeye çalışanlara inat yetiştirmeye devam edeceğim bahçemdeki çimenleri. Onlar tutuşturdukça ben söndüreceğim. Böylece her seferinde daha da güçlü olacak yeşeren çimenlerim.

Dünyanın körlüğüne, sağırlığına ve yaratıcılığı yok etme çabasına inat üzerinde çiçekler yetiştireceğim çeşit çeşit. Her biri birbirinden güzel kokular yayan, hepsinin bir anlamı olan, kokusu duyulmasa ve küçümsense bile "işi düşünce" insanlara umut olan çiçekler...

Dallarımı kıranlara inat daha güçlü ağaçlar büyüteceğim. Kuruyup kalmasını dileyenlere, yok olmasını isteyenlere inat en iyi şekilde yetiştireceğim. Dalları çoğalacak, kökleri daha da güçlenip en derinlere uzanacak. Her mevsim yeni meyveler verecek, taşlansa da insanların yüzünü güldürecek, ağzını tatlandırmaya devam edecek meyveler...

Sus diyenlere inat insanların nankörlüklerini haykırmaya devam edeceğim. Olmadığım biri gibi davranmayacak, her zaman neysem o olacağım. Sahte biri gibi yaşayarak mutluluk sanılanlarla avunmaktansa kendim gibi yaşayıp dünyadan dışlanmayı tercih edeceğim.

Yaptığım işlerde görmezlikten gelinsem, dikiş tutturamasam ve hata üstüne hata yapsam da her şeyimle kendimi kabul edeceğim ve hiç kimse tarafından onaylanmasam da "Ben", her şeye rağmen kendimi takdir edeceğim.

Anlamayana hiçbir şey anlatmayacağım. Çünkü kurduğum her cümle değerlidir. Hak etmeyene bir harf bile bağışlamayacağım.

İnsanların hep iyi olmalarına inansam ve daha iyi olmalarını istesem de ben de olanın yalnızca bana özgü olduğunu ve bu değerleri başka hiç kimsede aramamam gerektiğini kabul edeceğim. Kimseden iyilik beklemeyeceğim. Kimseden anlayış beklemeyeceğim. Kimseden sevgi beklemeyeceğim. Kimseden saygı beklemeyeceğim ve kimsyee güvenmeyeceğim. Çünkü beklentiler insanı yaralamaktan başka hiçbir işe yaramazlar. Herkes özel ve herkes aynı meziyetlere sahip değil maalesef. İşte bundandır zaten kırgınlıklarımız.

Sevgiyi, saygıyı ve içtenliği samimiyetsizce yaşatanlara inat ben tüm içtenliğimle başımın üstünde taşıyacağım. Kimisi sadece meyveleri olsun ister ama çürük mü, değil mi önemsemez. Dalında iki meyve bittiğini görünce de kendini önemli, nitelikli zanneder ama aslında o değildir özel olan. Özel olan sevgiyle, şefkatle, bazen sıkıntılar çekilse de yılmadan emek verilerek yetiştirilenlerdir.

Ve "Ben" herkese inat yaşayacağım bu hayatı. En çok da çabucak kırılan gönlüme inat!

Bu yazı 3 yıllık kırgınlıklarımın eseridir.

Hazal AKŞİT


Işıldayan Safir 24-07-2012 12:10 AM

Cevap: İnadım İnattır Benim...
 
Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 826728)
Hazal'ım ne kadar içten yazmışsın.Keşke ben de böyle şeyler yazabilsem :) Keşke kağıda dökebilsem içimdeki duyguları ve sende ki bu içtenlik büyük bir başarı.Ben seni hep en doğal halinle tanıdım.Hep olduğun gibi davrandın ve halen de öylesin.Yüreğine sağlık bebişim :)

Canıııımmm! Söylediklerin için teşekkür ederim.

Ben de başka yazıları okuduğumda senin gibi hissettiğim oluyor. Yaşadıklarımızı kelimelere dökebiliriz ancak duygularımızı tam anlamıyla ifade edemeyiz her zaman. O nedenle tarif edemediklerimiz, anlatamadıklarımız çok daha kıymetlidir bizim için.

Sevgilerimle. kiss3

strongman 24-07-2012 01:26 AM

Cevap: İnadım İnattır Benim...
 
çok güzel bir yazı eline sağlık :)

Işıldayan Safir 24-07-2012 06:05 PM

Cevap: İnadım İnattır Benim...
 
Alıntı:

strongman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 826761)
çok güzel bir yazı eline sağlık :)

Teşekkür ederim canım. y789

sweeet 31-10-2013 08:41 PM

Cevap: İnadım İnattır Benim...
 
Okunmaya değer güzel bir yazı daha. Bir kez daha okumayı seçtim 1 yılın ardından.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.